Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fiica preotului târgoviştean, care dorea o carieră de manelistă, a renunţat: „Este periculos să trăieşti printre manelişti”

Publicat:

Manelele „nu mai e” viata , fiica preotului din Targoviste. Tanara isi dorea o cariera intre manelisti, Post-ul Fiica preotului targovistean, care dorea o cariera de manelista, a renuntat: „Este periculos sa traiesti printre manelisti” apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe gazetadambovitei.ro…  

Sursa articol: gazetadambovitei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Socrul preotului din Roata de Jos face lumina in cazul duhovnicului. Il acuza ca ar fi fost violent cu fiica lui: „Merg cu probele in instanța”

20:00, 18.04.2024 - Un preot dintr-un sat din Giurgiu nu mai are voie sa slujeasca, asta dupa ce soția lui a intentat procesul de divorț. Era duhovnic in Roata de Jos de 16 ani, iar comunitatea nu accepta un alt preot. In tot acest timp, socrul lui spune ca a fost violent cu fiica lui și ar fi inșelat-o.

Copacul periculos pe care nu trebuie sa il plantezi in curte niciodata

09:20, 12.04.2024 - Copacul pe care nu e bine sa il plantezi in curte niciodata. Poate provoca pagube mari și devine periculos. Are o creștere rapida, face umbra in sezonul cald, insa specialiștii ne recomanda sa il evitam pe cat posibil.

Polițist sfașiat chiar in curtea Poliției de un caine periculos. Este in stare grava la spital

16:20, 19.03.2024 - Un polițist de la Postul de Poliție Banca din Barlad a fost grav ranit și transportat de urgența la spitalul local dupa ce a fost atacat de un caine de rasa ciobanesc caucazian in timp ce se afla in serviciu. Incidentul s-a petrecut in curtea postului de poliție, cand cainele s-a napustit asupra polițistului,…

Participa la prezentarile de moda, dar nu vrea ca fiica lui sa imbrațișeze o astfel de cariera! Decizia luata de Alin Galațescu

23:45, 16.03.2024 - E critic de moda, participa la prezentari și a lucrat cu zeci de manechine, dar nu iși dorește ca fiica lui sa imbrațișeze o astfel de cariera. Decizia pe care a luat-o Alin Galațescu in privința fetiței sale. Declarații exclusive!

Experiment: Un cuplu a renunțat la smartphone-uri acum 7 ani, o viața mai echilibrata. Ce schimbari s-au produs in viața lor

11:45, 02.03.2024 - Un cuplu a renunțat la smartphone-uri acum 7 ani: „Nu vom reveni niciodata, iar fiica noastra va primi și ea un telefon simplu". „Am creat un mediu in care fiica noastra se simte prioritara”, spun cei doi.

Un val de praf saharian traverseaza Romania, cat e de periculos. Apar ploi sangerii și apusuri spectaculoase

10:45, 29.02.2024 - Un val de praf saharian va traversa țara noastra, iar calitatea aerului se va inrautați. Meteorologii spun ca uneori cerul va deveni roșu stralucitor și, daca vor cadea precipitații, acestea vor fi sangerii.

El este Albert, tanarul din Gorj, care a murit intr-un accident rutier tragic. Avea 22 de ani și a renunțat la cariera de polițist din cauza unei boli grave / FOTO

12:30, 23.02.2024 - Un accident tragic s-a produs, in urma cu puțin timp, in Gorj. La volanul mașinii se afla Albert, un tanar de 22 de ani, care a murit in urma impactului. Baiatul suferea de o boala grava, din cauza careia a fost nevoit sa renunțe la cariera de polițist.

Star Matinal. Cum se imparte Marisa Paloma intre viața de familie și cariera. Influencerița iși ia fiica inclusiv la evenimente: „De cand am nascut...” / VIDEO

10:15, 21.02.2024 - Au trecut mai bine de doi ani de cand Marisa Paloma a devenit mama. Influencerița recunoaște ca, in spatele vieții perfecte de pe Instagram, au existat și momente mai dificile, pe care le-a depașit cu ajutorul soțului ei, Liviu, cu care are și o fetița.


Ce parere ai despre aceasta stire?