Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fiica Madonnei, într-o rochie «satanistă»! Decolteul lui Lourdes Leon a avut cornițe

Publicat:

Așa mama, așa fiica! (26 de ani), (64 de ani), a uimit la o prezentare recenta de moda. Ea a pașit pe podium intr-o rochie roșie, din piele, care a avut cornițe in zona bustului. Fanii au catalogat ținuta drept „diavoleasca” sau „satanista”, potrivit click.ro. , care iși spune uneori […] The post Fiica Madonnei, intr-o rochie «satanista»! Decolteul lui a avut cornițe first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe svnews.ro…  

Sursa articol: svnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cleopatra Stran, provocatoare intr-o rochie roșie cu decolteul la vedere. Nu mai are nimic in comun cu fetița care canta „Ghița”

12:40, 24.04.2024 - Cleopatra Stratan și-a luat prin surprindere fanii cu o apariție care nu mai are nimic in comun cu fetița inocenta care canta candva „Ghița”. Iata cum arata soția lui Edward Sanda intr-o rochie roșie decoltata și decupata pe picior!

Paris Hilton o ține „ascunsa” pe fiica ei. A refuzat sa publice imagini cu ea

19:25, 04.04.2024 - Paris Hilton (43 de ani) și soțul ei Carter Reum (43 de ani) au doi copii, Pheonix (1 ani) și London, care a venit pe lume in urma cu doar cateva luni. Ambii au venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat. Fanii lui Paris Hilton au observat ca vedeta, care deține o avere de […] The post Paris Hilton…

Cați bani a incasat Zmarandescu, dupa eliminarea de la Survivor All Stars. Cu cat ar fi fost platit Faimosul

16:15, 08.03.2024 - Fanii „Survivor All Stars” au avut parte de o mare surpriza atunci cand Catalin Zmarandescu a parasit competiția, dupa un duel eliminatoriu cu Zannidache. Insa, Faimosul nu a plecat din Republica Domincana chiar cu mana goala! El a fost recompensat cu o suma deloc neglijabila, de catre PRO TV, potrivit…


Ce parere ai despre aceasta stire?