Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fiica cea mare a lui John Travolta şi-a regretatei Kelly Preston se maturizează frumos. Cum arată ea acum?

Publicat:

incepe sa-si revina dupa tragedia pierderii mult iubitei sale sotii, actrita . Actorul care va implini 67 de ani pe 18 februarie a aparut alaturi de superba lui fiica in varsta de 20 de ani, , intr-o secventa din cadrul unei reclame ce va fi difuzata la , in care tatal si fiica reconstituie o scena de dans din musicalul Grease.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mioara Roman ar fi implinit 84 de ani! Ce mesaj a postat fiica sa, Oana Roman in memoria regretatei mame: ”Sper sa sarbatorești in ceruri” / FOTO

18:05, 19.04.2024 - Mioara Roman ar fi implinit astazi 84 de ani, dar s-a stins din viața in urma cu doua luni, in februarie. Oana Roman a publicat mai multe imagini emoționante cu mama sa, precum și un mesaj important pe rețelele de socializare, in gest de comemorare.

Care a fost cel mai frumos moment din viața lui Karmen Simionescu. Ce amintire emoționanta are fiica lui Adrian Minune: ”Ai intrebat...”

18:16, 25.02.2024 - Karmen Simionescu a avut parte de numeroase momente fericite in viața sa, dar unul dintre ele a fost cel mai important și are legatura cu rolul de mama. Cantareața a povestit cateva detalii pe rețelele de socializare pentru fanii sai.

Casa Alba: Joe Biden s-a intalnit cu vaduva lui Aleksei Navalnii. Iulia Navalnaia a fost insoțita de fiica ei, Daria

08:30, 23.02.2024 - Președintele american Joe Biden s-a intalnit joi cu soția și fiica lui Alexei Navalnii, liderul opoziției ruse decedat saptamana trecuta, „pentru a-și exprima sincerele condoleanțe”, a spus Casa Alba, relateaza hotne w s.ro .

De ce Rita Sumayla, fiica regretatei Rona Hartner, nu vrea sa viziteze mormantul mamei sale: „Ii e greu”

15:00, 22.02.2024 - Rona Hartner s-a stins din viața pe 23 noiembrie 2023, la varsta de 50 de ani, intr-o clinica din Franța, dupa o lupta cu cancerul care recidivase. Regretata actrița a fost inmormantata la Cimitirul Bellu Catolic din Capitala. Iata de ce Rita nu ii viziteaza prea des mormantul mamei sale!

De ce Rita Sumayla, fiica regretatei artiste Rona Hartner, nu vrea sa viziteze mormantul mamei sale: „Ii e greu”

14:41, 22.02.2024 - Rona Hartner s-a stins din viața pe 23 noiembrie 2023, la varsta de 50 de ani, intr-o clinica din Franța, dupa o lupta cu cancerul care recidivase. Regretata actrița a fost inmormantata la Cimitirul Bellu Catolic din Capitala. Iata de ce Rita vine nu ii viziteaza prea des mormantul mamei sale!

Georgeta Voinovan cere ajutorul oamenilor. Fiica ei are nevoie urgent de transplan

10:55, 20.02.2024 - Fiica mai mare a artistei Georgeta Voinovan se confrunta cu o afecțiune grava de șapte ani și, recent, a primit diagnosticul urgent de transplant renal. Georgeta Voinovan apeleaza la sprijinul comunitații și solicita ajutor material pentru a face fața costurilor necesare tratamentului, care s-au dovedit…

Oana Roman, mesaj emoționant de Valentine's Day: „Sarbatoresc iubirea, merit mai mult și mai frumos”

18:51, 14.02.2024 - Fiica fostului premier Petre Roman a postat un mesaj emoționat pe pagina sa de socializare, de Valentine's Day. Desparțita recent de Marius Elisei, Oana Roman a uimit cu un mesaj despre iubire, deși toata lumea știe ca nu se afla in nicio relație.

Iși ucide soția și doi copii de 5 și 16 ani, apoi suna la poliție și se autodenunța

07:00, 12.02.2024 - „Numele meu este Giovanni Barreca. Mi-am ucis toata familia, veniți sa ma luați”. Apelul telefonic la centrala poliției din Palermo a fost facut aseara. Tonul barbatului a ramas rece, calm. „Va aștept la Casteldaccia”, le spune anchetatorilor inainte de a inchide. O patrula il preia pe ucigaș, un zidar…


Ce parere ai despre aceasta stire?