Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fidel Castro nu e "tehnofob": Îi place Internetul, dar rămâne "Fidel" scrisului de mână

Publicat:

"Navigheaza cu placere pe internet, cautand portrete de personalitati, harti, lucruri amuzante, rapoarte; nu sufera deloc de "tehnofobia" celor din generatia sa, ci dimpotriva", spune , biografa fostului presedinte al Cubei.

i-a povestit cum a fost cand a navigat prima oara pe internet, pe 23 mai 2001:"Ziua in care am vazut lumina de la capatul tunelului analfabetismului a fost ca prima ora de scoala", a scris despre prima experienta pe web.

In schimb, nu foloseste computerul la scris. "Fidel scrie de mana, pe carnetele cu coperti…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Mineriada din 13-15 iunie 1990, prin ochii protestatarului Marian „Ceaușescu”: „Atunci am invațat «limba bataii». Zambeam la milițieni și la mineri cand ei ma loveau și mai tare”

15:05, 13.06.2024 - Marian Moroșanu zis „Ceaușescu” a relatat in exclusivitate pentru Libertatea.ro ce a trait in urma cu 34 de ani, in zilele de 13-15 iunie 1990, in timpul mineriadei, atunci cand Ion Iliescu, Petre Roman și Gelu Voican Voiculescu - judecați in prezent pentru crime impotriva umanitații - au adus minerii…

Nu au mai aparut niciodata așa. Sorana Cirstea și fiul lui Ion Țiriac au cucerit internetul cu aceasta imagine: „Raza mea de soare”

21:10, 11.06.2024 - Sorana Cirstea și fiul lui Ion Țiriac formeaza un cuplu de aproape doi ani, dar cei doi sunt foarte scumpi la vedere și nu impartașesc multe informații ce țin de viața lor privata. Imagine rara cu Sorana Cirstea și Alexandru Țiriac Sorana Cirstea și fiul lui Ion Țiriac sunt destul de discreți atunci…

Alice Munro a murit. Scriitoarea canadiana, laureata a premiului Nobel pentru Literatura, avea la 92 de ani

20:45, 14.05.2024 - Scriitoarea canadiana Alice Munro, laureata a premiului Nobel, care a analizat viata de zi cu zi prin prisma povestirilor timp de peste 60 de ani, a murit la varsta de 92 de ani, la azilul sau din Ontario. Ea suferea de dementa de mai bine de un deceniu, scrie stirileprotv.ro .

INTERNET Internetul – un instrument cu doua taișuri

17:46, 29.04.2024 - Ne place sau nu, Internetul a devenit, mai ales pentru tinerii zilelor noastre, dar nu numai, o unealta fara de care cu greu ne-am lipsi in asa masura este de raspandit pe intreg mapamondul. The post INTERNET Internetul – un instrument cu doua taișuri first appeared on Informatia Zilei .

Netflix lanseaza filmul Un veac de singuratate! Vezi aici trailerul!

09:35, 24.04.2024 - Netflix lanseaza filmul Un veac de singuratate! Vezi aici trailerul! „Un veac de singuratate” este una dintre cele mai iubite opere literare ale secolului XX. Scris de Gabriel Garcia Marquez și publicat in 1967, romanul a caștigat premiul Nobel pentru Literatura in 1982 și a captivat milioane de cititori…

Adaptarea in serial a romanului Un veac de singuratate promite sa fie fidela scrierii lui Gabriel Garcia Marquez

10:56, 23.04.2024 - Platforma de streaming Netflix va produce serialul "Un veac de singuratate/ One Hundred Years of Solitude", bazat pe romanul lui Gabriel Garcia Marquez, columbianul care a castigat Premiul Nobel pentru Literatura in 1982, potrivit news.ro

CCR amana sesizarea pe modificarea Legii recunostintei fata de eroii-martiri

14:40, 10.04.2024 - Curtea Constitutionala a Romaniei a amanat, miercuri, pentru 28 mai, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis in legatura cu modificarea Legii recunostintei fata de eroii-martiri si luptatorii care au contribuit la victoria Revolutiei din 1989.

Cine a fost Marita Lorenz, amanta-spioana a lui Fidel Castro. S-a mai iubit cu un dictator

15:25, 23.03.2024 - Marita Lorenz, amanta-spioana CIA a lui Fidel Castro, s-a nascut la Bremen, Germania, la 18 august 1939, dintr-un tata neamt si o mama americana. L-a cunoscut pe „El Lider Maximo“ pe pachebotului Berlin, cu care tanara calatorea din Germania la New-York, cu escala la Havana, potrivit Historia.


Ce parere ai despre aceasta stire?