Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fetiţa Gabrielei Cristea şi a lui Tavi Clonda, o minunăţie de copil. Detaliul sublim pe care l-au descoperit fanii

Publicat:

si nu-si mai incap in piele de fericire de cand au devenit parinti. Acestia sunt doi parinti fericiti, mandri de fiica lor si nu rateaza nicio ocazie de a se fotografia cu aceasta.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gabriela Cristea, revoltata dupa ce a aflat ce i-a facut educatoarea fiicei sale la gradinița: „Nu știam de ce un copil vesel devenise introvertit”

15:40, 09.04.2024 - Gabriela Cristea a povestit recent prin ce abuz emoțional a trecut fiica ei cea mica, Iris, la gradinița. Educatoarea a avut un comportament neadecvat fața de micuța, iar prezentatoarea TV a aflat dupa mult timp despre situație.Pe rețelele de socializare, Gabriela Cristea a dezvaluit recent ca fiica…

Cum a reacționat Gabriela Cristea, dupa ce i s-a spus ca i-ar putea fi mama soțului ei, Tavi Clonda. Prezentatoarea TV a rabufnit!

14:36, 29.03.2024 - Gabriela Cristea nu s-a mai abținut și a rabufnit in mediul online, dupa ce mai mulți oameni au criticat diferența de varsta dintre ea și soțul ei, Tavi Clonda. Iata cum le-a inchis gura rautacioșilor!

Secretul rețetei de cozonac al Gabrielei Cristea. Ce detaliu neștiut de gospodine a scos la iveala prezentatoarea TV

18:15, 26.03.2024 - Gabriela Cristea a scos la iveala secretul rețetei sale de cozonac. Detaliul pe care puține gospodine il știau pentru un aluat foarte bine dospit. Prezentatoarea TV a spus totul, fara ezitare in fața publicului.

Cameron Diaz și Benji Madden au devenit parinți pentru a doua oara

22:50, 23.03.2024 - Cameron Diaz și Benji Madden au surprins fanii anunțand ca li s-a nascut recent cel de-al doilea copil, un fiu pe nume Cardinal. Diaz, 51 de ani, și rockerul Good Charlotte, 45 de ani, nu au dezvaluit anterior ca așteptau un copil.

Fanii sunt deranjati de preturile produselor vandute de Gabriela Cristea. Cat costa zacusca, gemurile si cozonacii vedetei

14:00, 22.03.2024 - Gabriela Cristea, una dintre cele mai iubite prezentatoare tv din Romania, a decis sa-și deschida o mica afacere. Mai exact, soția lui Tavi Clonda și-a deschis un business cu produse facute chiar de ea: cozonaci, zacusca, dulceața de ardei iute sau portocale. Pe rețelele de socializare, vedeta iși promoveaza…

Anunțul facut de Gabriela Cristea dupa 8 ani de casnicie cu Tavi Clonda. „Cei care inșala o fac doar așa, pentru o placere de moment”

13:45, 10.02.2024 - Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt casatoriti din 2015 și au impreuna doua fete. Casnicia lor a fost una discreta, dar nu lipsita de probleme. Activi in mediul online, cei doi nu au ezitat sa dezbata cu fanii chiar și probleme din relația de cuplu. De data asta, prezentatoarea TV a abordat un subiect…

O celebra artista de la noi este insarcinata. Fanii au fost luați complet prin surprindere de vestea ca așteapta primul ei copil

12:50, 09.02.2024 - Indragita cantareața așteapta primul ei copil și este in culmea fericirii. Aceasta a dat vestea printr-o postare emoționanta facuta in medil online, la care toata breasla a reacționat imediat, copleșind-o cu felicitari.


Ce parere ai despre aceasta stire?