Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Festivalul de film de la Veneţia. Controversele stârnite de filmul “Priscilla”, despre începutul relaţiei dintre ea şi Elvis Presley. Fanii l-au numit “dezgustător”

Publicat:

Festivalul de film de la Venetia s-a transformat in scena unor proteste fara precedent. Furia publicului s-a indreptat spre filmul Priscilla, pe care l-au numit dezgustator. Prezinta in detaliu inceputul relatiei dintre , de 24 de ani si Priscilla, iubita lui de doar 14 ani, care i-a devenit sotie. Iar regizorul a fost intampinat pe covorul rosu cu huiduieli, acuzat ca si-a violat fiica pe cand aceasta avea sapte ani.

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

Theo Rose a facut lumina! Artista a vorbit despre inceputul relației cu Anghel Damian. Cum s-au petrecut lucrurile, de fapt: „A zis ca el a plecat din relația...”

13:51, 12.04.2024 - Theo Rose a facut lumina! Artista a vorbit pentru prima data despre inceputul relației cu Anghel Damian. Fanii au fost foarte curioși sa afle totul, iar ea a a dat acum explicații despre acest aspect important din viața ei! Iata cum s-au petrecut lucrurile, de fapt!

Megalopolis, de Francis Ford Coppola, va avea premiera in competitie la Cannes

10:20, 10.04.2024 - Proiectul lui Francis Ford Coppola, "Megalopolis", va avea premiera oficiala in competitie la Festivalul de Film de la Cannes, potrivit unei persoane familiare cu proiectul. Filmul va fi proiectat in 17 mai, potrivit news.ro

Dorinel Munteanu și-a aflat pedeapsa dupa ce i-a numit „bronzați” pe fanii Rapidului

18:45, 03.04.2024 - Dorinel Munteanu și-a aflat miercuri pedeapsa din partea Comisiei de Disciplina din cadrul FRF, dupa ce i-a numit „bronzați” pe suporterii Rapidului, intr-un meci disputat in etapa a 24-a a SuperLigii Romaniei.

Star Matinal. Diana Matei, dezvaluiri de la inceputul relației cu Marian Cleante. De ce parinții ei nu l-au acceptat: „Dupa noi, potopul”

11:00, 02.04.2024 - Diana Matei și Marian Cleante sunt impreuna de ani buni și au impreuna un fiu. Chiar daca astazi au o familie frumoasa, la inceput, lucrurile nu au stat chiar așa. Artista iși aduce aminte de perioada in care parinții ei nu au fost de acord cu relația lor.

Regula pe care a impus-o Eliza Natanticu inca de la inceputul relației cu soțul ei. Ce spune Cosmin Natanticu despre gelozie / VIDEO

22:50, 21.02.2024 - Regula pe care a impus-o in relație, inca de la inceput, Eliza, soția lui Cosmin Natanticu. Intr-un interviu la dublu, cei doi concurenți de la Power Couple, au vorbit despre gelozie și am aflat care dintre cei doi soți este mai suspicios.

Oana Matache rupe tacerea despre inceputul relației cu Radu Siffredi: „Eu nu știam ca exista…”

17:45, 13.02.2024 - Oana Matache (32 de ani) și Radu Siffredi (28 de ani) au avut parte de o poveste de dragoste extrem de controversate la inceput. Cei doi participanți ai emisiunii Power Couple, de la Antena 1, prezentata de Dani Oțil, au rupt tacerea despre inceputul relației lor, noteaza click.ro. Oana Matache a fost…

Vedeta pe Only Fans, sora lui Kate Moss joaca intr-un thriller filmat in Romania

10:15, 10.02.2024 - La inceputul acestui an, in București au inceputul filmarile la thrillerul April X, film in care Lottie Moss, sora cea mica a faimosului top model Kate Moss, are un rol important. Filmul este produs de o romanca

„Trebuie sa caute ajutor”. Donald Trump și-a uimit fanii cu o postare ciudata: „Ce parere aveți?"

14:30, 05.02.2024 - Curios sa afle daca seamana cu „Regele Rock'n' Roll-ului”, fostul președinte american Donald Trump i-a intrebat sambata, 3 februarie, pe cei peste 6 milioane de urmaritori de pe platforma Truth Social daca ei cred ca are trasaturi comune cu Elvis Presley, relateaza Business Insider.


Ce parere ai despre aceasta stire?