Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FERTILIZARE IN VITRO Fertilizarea In vitro: Miracole, progrese și perspective pentru cuplurile infertile

Publicat:
FERTILIZARE IN VITRO Fertilizarea In vitro: Miracole, progrese și perspective pentru cuplurile infertile

vitro ofera speranța cuplurilor infertile, avansand continuu in ciuda provocarilor și intrebarilor legate de sanatatea pe termen lung a copiilor concepuți prin aceasta metoda. The post FERTILIZARE IN VITRO Fertilizarea In vitro: Miracole, progrese și perspective pentru cuplurile infertile first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

PERSPECTIVE FAVORABILE Majoritatea romanilor vor beneficia de scaderi ale prețurilor la energie electrica și gaze

10:35, 09.04.2024 - Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, anunța ca majoritatea romanilor vor beneficia de scaderi ale prețurilor la energie electrica și gaze naturale incepand din luna urmatoare. The post PERSPECTIVE FAVORABILE Majoritatea romanilor vor beneficia de scaderi ale prețurilor la energie electrica și gaze…

SATU MARE Accident in lanț pe strada Odoreului

20:20, 03.04.2024 - Miercuri, 3 aprilie, in jurul orei 16.30, pe strada Odoreului din municipiul Satu Mare a avut loc un accident de circulație. The post SATU MARE Accident in lanț pe strada Odoreului first appeared on Informatia Zilei .

EMOȚII LA TRIBUNAL Romanii condamnați in Austria plang cand sunt eliberați

10:50, 03.04.2024 - Ei au recunoscut ca au inchiriat vehicule și le-au dus in Romania, fara intenția de a le mai intoarce The post EMOȚII LA TRIBUNAL Romanii condamnați in Austria plang cand sunt eliberați first appeared on Informatia Zilei .

CUPLURILE ȘI BANII Studiu despre gestionarea financiara și relațiile de cuplu in Romania

13:00, 01.04.2024 - Studiul mai releva faptul ca siguranța financiara ocupa locul 4 in prioritațile oamenilor atunci cand planifica intemeierea unei familii The post CUPLURILE ȘI BANII Studiu despre gestionarea financiara și relațiile de cuplu in Romania first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ȘI PERSPECTIVE Creșterea deficitului bugetar in primele doua luni ale anului 2024

11:50, 27.03.2024 - Foarte mult au crescut și cheltuielile cu bunurile și serviciile. The post ANALIZA ȘI PERSPECTIVE Creșterea deficitului bugetar in primele doua luni ale anului 2024 first appeared on Informatia Zilei .

Fertilizarea in vitro, la Clinica Bega. Perspective exista, personal pregatit la fel, dar trebuie acreditare

10:15, 12.03.2024 - Mediul medical din Timișoara este mai aproape in a primi acreditarea pentru realizarea fertilizarii in vitro decat pentru transplantul renal, de asemenea oprit in orașul de pe Bega. Motivul, spitalele nu mai au specialiști care sa aiba experiența in acest domeniu, ceea ce face acreditarea mai dificila.…

Inseminare artificiala, procedura care ajuta cuplurile infertile, realizata in premiera la Baia Mare

19:55, 15.02.2024 - Inseminarea artificiala nu mai este o noutate absoluta, fiind deja o practica destul de intalnita in contextul creșterii procentului de cupluri care au probeme de infertilitate. Statisticile arata ca in Romania aceasta problema o au intre 15 și 20% dintre cupluri.

Ministrul Familiei, despre programul de fertilizare in vitro: Pentru anul 2023 am avut 10.000 de proceduri eligibile

12:25, 14.02.2024 - Ministrul Familiei, Natalia Intotero, anunta ca, in urma implementarii programului de fertilizare in vitro care ajuta cu vouchere de 3.000 de euro familiile care nu pot avea copii pe cale naturala, in Romania s-au nascut 73 de copii si alte peste 1.700 de femei care au beneficiat de aceasta procedura…


Ce parere ai despre aceasta stire?