Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Femeile din Ucraina se alătură rezistenței civile. Yuliia, o profesoară de limba ucraineană, își apără țara cu lacrimi în ochi și cu arma în mână: ”Este groaznic”

Publicat:

Deși legea marțiala ii obliga doar pe barbații ucraineni intre 18 și 60 de ani sa ramana in țara și sa lupte pentru a o apara, exista și femei care au ales sa nu paraseasca Ucraina și sa ia arma in mana.

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Una din cele mai importante rafinarii din sudul Rusiei, inchisa dupa un atac cu drona ucraineana VIDEO

07:55, 06.06.2024 - In noaptea de miercuri spre joi, o rafinarie din sudul Rusiei a fost inchisa in urma unui atac cu drona ucraineana in regiunea Rostov-pe-Don, aproape de granița cu Ucraina. Guvernatorul Vasily Golubev a confirmat incidentul, menționand ca nu au fost inregistrate victime, relataza AFP.

O drona ucraineana a atacat un radar in Rusia la o distanta de peste 1.800 km – presa de la Kiev

12:15, 27.05.2024 - Atacul a vizat un radar de detectare a tintelor cu raza lunga de actiune „Voronej M”, din Orsk, in regiunea rusa Orenburg, aflata la peste 1.800 de kilometri de Ucraina. Obiectivul a fost vizat de o drona a serviciului de informatii al Apararii (GUR) din Ucraina, potrivit unei surse citate de Ukrainska…

Razboi in Ucraina, ziua 799. Sursa ucraineana: un oraș din estul Ucrainei au putea fi cucerit de ruși

13:46, 03.05.2024 - Caderea orașului Ceasiv Iar din regiunea Donețk este, probabil, doar o chestiune de timp. Anunțul a fost facut de un ofițer de informații militare ucrainene. Rușii iși propun sa cucereasca orașul pana pe 9 mai cand sarbatoresc Ziua Victoriei. Ofițerul a comparat situația din oraș cu Avdiivka, de unde…

Razboi in Ucraina, ziua 782. Kuleba: Apararea aeriana ucraineana apara si vecinii din Moldova, Romania si Polonia

16:45, 15.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 782. Ministrul ucrainean de externe Dmitro Kuleba declara ca apararea aeriana ucraineana protejeaza acum nu numai cerul ucrainean de teroarea aeriana rusa, ci si pe vecinii din Moldova, Romania si Polonia.

Kuleba: „Apararea aeriana ucraineana apara și Moldova, Romania si Polonia de amenințarea rachetelor și dronelor rusești”

16:40, 15.04.2024 - Ucraina le-a cerut din nou luni aliatilor sa faca „pasi extraordinari si indrazneti” in vederea furnizarii de aparare aeriana pentru a ajuta la apararea impotriva valurilor de atacuri aeriene rusesti care au vizat sistemul energetic in ultimele saptamani, iar unul dintre argumentele aduse de ministrul…

Ridichile de Baleni „invața” limba ucraineana. O mare parte din recolta ajunge in țara vecina, la preț bun FOTO

16:00, 31.03.2024 - Ridichile au fost vedetele sezonului la Baleni, in județul Dambovița. Recolta de primavara a legumicultorilor romani are mare cautare, iar marfa de calitate este apreciata de cumparatorii din Ucraina, care ofera chiar și un preț dublu fața de valorificarea din piețele locale.

In pofida atacurilor rusesti, economia ucraineana a crescut

18:45, 28.03.2024 - Economia ucraineana a crescut cu 5,3% anul trecut, pe masura ce Kievul a redobandit controlul asupra coridorului de export din Marea Neagra si a strans o recolta agricola consistenta, in pofida continuarii atacurilor rusesti cu rachete si drone, transmite Bloomberg. Conform datelor preliminare publicate…


Ce parere ai despre aceasta stire?