Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Feli Donose vrea să plece la mănăstire! De ce a luat această decizie drastică

Publicat:

Sâmbata, 7 mai, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!&", va fi mai senzuala ca niciodata, în rolul .

Ea va avea de interpretat piesaAnaconda&", în care interpreta americana de muzica hip-hop mizeaza pe o sexualitate exagerata.

“Dupa ce o sa terminam momentul , ma duc direct la Manastirea Hadâmbu, sa ma rog! De ce? Pentru ca piesa are o poveste așa, mai îndrazneața, iar eu în timp ce cânt trebuie sa fiu senzuala spre erotica...&", explica Feli.

Cum…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Biden, decizie drastica: va intrerupe furnizarea de arme catre Israel daca are loc o ofensiva majora la Rafah

06:40, 09.05.2024 - Presedintele SUA, Joe Biden, a declarat miercuri ca este pregatit sa opreasca furnizarea anumitor arme catre Israel in cazul unei ofensive majore la Rafah, punand pentru prima data in mod public conditii privind sprijinul american pentru aliatul sau, scrie news.ro.

Becali acuza o decizie luata peste capul lui la FCSB: „Eu nu i-am dat voie sa plece de la echipa”

23:41, 06.05.2024 - Universitatea Craiova - FCSB 2-0. Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, a criticat 4 jucatori la finalul partidei din Banie, prima pierduta de bucureșteni in play-off. Gigi Becali a fost nemulțumit de Tavi Popescu, David Miculescu, Ștefan Tarnovanu și Baba Alhassan. Ultimul a și fost schimbat la pauza…

Hagi ii dubleaza salariul ca sa nu plece la FCSB: „Va lua o decizie dupa finalul campionatului”

14:36, 29.04.2024 - FCSB e in cautarea unui fundaș stanga, iar Gigi Becali a pomenit recent numele lui David Kiki, aparatorul de 30 de ani Farului. Fotbalistul din Benin devine liber de contract la finalul sezonului. Gigi Becali a dezvaluit ca i-a fost propus la FCSB, dar ca nu vrea sa discute despre el pana nu-i expira…

Ultima ora - Guvernul a modificat legea care le permite romanilor sa plece in strainatate

16:25, 25.04.2024 - Decizie importanta luata in ședința de guvern de astazi!Guvernul a adoptat, joi o hotarare care stabileste eliminarea obligatiei persoanei fizice majore alta decat parinte sau tutore, care insoteste minorul la iesirea din tara, de a prezenta certificatul de cazier judiciar.

Feli Donose, revenire fulminanta in lumea muzicala. Artista a lansat o noua piesa dupa un an de pauza

14:31, 25.04.2024 - Dupa o pauza de un an, cantareața Feli Donose revine pe scena cu o noua piesa, intitulata „Ne iubim”. La doar doua saptamani de la lansare, melodia a strans deja aproape 400.000 de vizualizari pe platforma YouTube, cucerind inimile fanilor cu ritmul sau imbietor și versurile pline de sensibilitate.

(video) Cleopatra Stratan, senzuala intr-un nou clip, alaturi de un alt artist din Moldova: „Inchide ușa, ia și hainele din urma ta”

20:20, 29.03.2024 - Cleopatra Stratan și Cristian Porcari au lansat piesa „Inchide ușa”, care se vrea a fi hit. Este o piesa de dragoste, care transmite trairi și sentimente profunde prin fiecare vers cantat, scrie SHOK.md .

(video) Cleopatra Stratan, senzuala intr-un clip, alaturi de un alt artist din Moldova: „Inchide ușa, ia și hainele din urma ta”

20:11, 29.03.2024 - Cleopatra Stratan și Cristian Porcari au lansat piesa „Inchide ușa”, care se vrea a fi hit. Este o piesa de dragoste, care transmite trairi și sentimente profunde prin fiecare vers cantat, scrie SHOK.md .

Decizie drastica anunțata de Comitetul Olimpic Internațional » Ce se intampla cu sportivii ruși și belaruși

13:35, 20.03.2024 - Sportivii ruși și belaruși nu vor defila la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, care vor avea loc la vara, a anunțat Comitetul Olimpic Internațional (CIO). Decizia a fost luata in contextul invaziei ruse din Ucraina, din februarie 2022. Cu toate acestea, sportivii din Rusia și…


Ce parere ai despre aceasta stire?