Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fată de 15 ani, abuzată și lăsată însărcinată de concubinul mamei cu acordul acesteia!

Publicat:

O minora in varsta de numai 15 ani, din localitatea Valu lui Traian, a ramas insarcinata dupa ce a fost abuzata de concubinul mamei sale. Terifiant este faptul ca totul s-a intamplat cu acordul mamei minorei, in varsta de 37 de ani.

O adolescenta în vârsta de 16 ani, din localitatea Valu lui Traian, a fost abuzata sexual și a ramas însarcinata cu concubinul mamei sale, totul petrecându-se cu acceptul femeii.

Totul a ieșit la iveala, în urma cu câteva zile, când reprezentanții lui Traian, care au aflat ca minora este însarcinata…

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident grav in Sibiu. Copil de 3 ani, lovit pe o strada din localitatea Șelimbar VIDEO

23:30, 15.04.2024 - Un copil in varsta de 3 ani a patruns pe carosabil, in localitatea Șelimbar, județul Sibiu, micuțul fiind lovit de o mașina, luni noaptea. Copilul a fost transportat la spital.Polițiștii rutieri din Sibiu intervin la un accident produs pe strada Doamna Stanca, din Șelimbar.„Din primele cercetari efectuate…

Copil in varsta de 9 ani din Cluj, agresat fizic de concubinul mamei / Denunțați AGRESORII!

10:05, 04.04.2024 - Un barbat de 41 de ani din comuna Mica, județul Cluj a fost arestat pentru 30 de zile și este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de rele tratamente aplicate minorului și violența in familie.

Doar control judiciar pentru femeia din Negreni care a incercat sa-și omoare concubinul

08:55, 21.03.2024 - Instanța de judecata a dispus masura controlului judiciar pe o perioada de 60 de zile in cazul firmei din Negreni acuzata ca ar fi incercat sa-și omoare concubinul. Inițial, incadrare a fost una mai lejera, cu toate acestea instanța a considerat ca masura controlului judiciar este suficienta. La data…

Caz șocant in Olt! O fata in varsta de 14 ani, abuzata de tatal prietenei sale. Ce le-a povestit minora oamenilor legii: "Și-a batut joc de mine pe camp..."

19:50, 16.03.2024 - Caz șocant in Olt, acolo unde un barbat in varsta de 33 de ani este acuzat ca ar fi violat o fata de 14 ani. Minora ar fi colega de scoala cu fiica lui. Adolescenta le-a povestit parintilor sai coșmarul prin care a trecut, iar aceștia au mers la poliție, in cele din urma agresorul fiind arestat.

IPJ Sibiu:Cercetat penal pentru inselaciune,un barbat a fost retinut

12:30, 15.03.2024 - Nr. 59 din 15 martie 2024 BULETIN DE PRESA Cercetat penal pentru inselaciune, un barbat a fost retinut La data de 14 martie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale Sibiu au retinut un barbat in varsta de 31 de ani, din judetul Bihor, cercetat penal sub aspectul savarsirii infractiunii…

Barbat de 30 de ani arestat dupa ce a violat o minora de 15 ani. Fata a ramas insarcinata

12:50, 05.03.2024 - Un barbat in varsta de 30 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile dupa ce a violat o minora in varsta de... The post Barbat de 30 de ani arestat dupa ce a violat o minora de 15 ani. Fata a ramas insarcinata appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?