Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fantoma lui Michael Jackson bantuie casa parinteasca

Publicat:

Se pare ca spiritul lui se plimba prin casa parinteasca. O sustine chiar , care imparte locuinta din California cu mama ei si cu cei trei copii ai artistului.

Cantareata de 56 de ani spune ca nu o data a auzit zgomote ciudate in timpul noptii si este convinsa ca fratele ei mai revine, din cand in cand, din lume spiritelor sa ii vada pe Prince, Paris si Blanket.

 

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sex-simbolul Franței, Carla Bruni, are probleme cu justiția. Este audiata ca suspect intr-o ancheta legata de sotul sau, fostul presedinte francez

16:25, 02.05.2024 - Cantareata si fosta top-model, azi in varsta de 56 de ani, Carla Bruni-Sarkozy trebuie sa dea explicatii in legatura cu posibilul sau rol in schimbarea depozitiei intermediarului franco-libanez Ziad Takieddine, care, la sfarsitul lui 2020, si-a retras brusc acuzatiile la adresa lui Nicolas Sarkozy,…

Flota ‘fantoma’ a Rusiei bantuie prin Romania și Marea Mediterana, alimentand tensiunile geopolitice

08:46, 29.04.2024 - O flota rusa cunoscuta sub numele de „flota fantoma” a intrat in atenția internaționala pentru activitațile sale in Marea Mediterana și Marea Neagra, generand preocupari cu privire la securitatea regionala și respectarea sancțiunilor internaționale. Grupul de nave, cunoscut sub numele de „Sirian Express”,…

'Flota fantoma' a Rusiei care 'bantuie' prin Romania și nu numai: 'armata invizibila' controlata de Putin

08:10, 29.04.2024 - Marea Mediterana e „bantuita” de o flota-fantoma alcatuita din nave rusești care transporta arme și petrol, alimentand conflictul din Ucraina si incalcand sancțiunile impuse Kremlinului.

Imaginile groazei! Mititelu Jr. bantuie ca o fantoma pe culoarele spitalului de urgența! Cum arata fiul patronului Craiovei dupa supradoza!

21:30, 23.04.2024 - Baiatul lui Adrian Mititelu a ajuns la spitalul Floreansca in coma, dupa ce a luat o supradoza de medicamente. Mititelu Jr s-a trezit dupa zece zile și a ieșit la plimbare pe holurile spitalului. Incercanat, cu cel puțin 20 de kilograme mai puțin, tanarul arata ca o stafie.

Scandal rasist la Jocurile Olimpice de la Paris. Ținta, Aya Nakamura, cea mai ascultata cantareața franceza din lume

12:25, 16.03.2024 - Aya Nakamura, cea mai mare vedeta pop din Franța, a devenit ținta unor atacuri rasiste, saptamana aceasta, dupa ce politicienii de extrema dreapta și-au exprimat indignarea fața de posibilitatea ca ca ea sa cante la Jocurile Olimpice de la Paris.

VIDEO | Madonna, gafa de proporții: A țipat la un fan aflat in scaun cu rotile sa se ridice in picioare

17:16, 11.03.2024 - Madonna a facut o gafa in timpul unui concert desfașurat saptamana trecuta. Ea a a țipat la un fan sa se ridice și apoi a realizat ca era in scaun cu rotile. Concertul s-a desfașurat in California. Cantareața se afla in prezent la jumatatea turneului ei. In timpul concertului ei de la Forumul Kia…

Știrile Antena Stars. Miley Cyrus, intalnire cu un OZN? Cantareața ar fi vazut un extraterestru: ”M-a șocat cu adevarat”

17:10, 07.03.2024 - Miley Cyrus este cunoscuta in toata lumea datorita muzicii sale. Este apreciata la nivel internațional și se bucura de mult succes. Totuși, experiențele nemaipomenite nu țin cont de nimic. Cantareața a povestit ca s-a intalnit cu un OZN, in timp ce se afla in California și chiar a putut vedea un extraterestru.

Ți-e foame? Citește un capitol memorabil dintr-o carte care arata cum Hitler și Stalin au exterminat milioane de oameni prin infometare!

15:05, 05.03.2024 - Cu doi ani in urma, cand se tot vorbea cu insistența, in spațiul public, de o posibila „criza alimentara la nivel mondial”, am prins la radioul public un interviu cu un analist economic. Probabil ca sub impulsul temerilor pe seama „crizei alimentare”, care era un subiect la moda atunci, intre timp a…


Ce parere ai despre aceasta stire?