Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Familia Turcuman, câștigătoare la „Mireasă”, pășește cu dreptul în afaceri! Adriana și Valentin au dezvăluit totul fanilor

Publicat:

Orice fac, dezvaluie și fanilor! Este vorba despre Adriana și Valentin, castigatorii "Mireasa pentru fiul meu", care de data asta s-au apucat de afaceri. Au prins gustul banilor inca din și par deciși sa-și sporeasca substanțial veniturile.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 5. Alina și Valentin și-au botezat fiul. Ce rochie impecabila a purtat fosta concurenta a show-ului matrimonial

14:50, 27.05.2024 - Alina și Valentin, foștii concurenți din sezonul 5 Mireasa, și-au botezat fiul. Cei doi au ales sa faca o petrecere discreta la care au participat familia și cei mai buni prieteni ai cuplului. Printre aceștia s-au numarat și Perneș cu Sabrina.

Mireasa – Capriciile Iubirii. Valentin și Elena au implinit o luna de relație. Cum au sarbatorit cei doi indragostiți / VIDEO

21:00, 22.05.2024 - Ediția din aceasta seara, de pe data de 22 mai 2024, din casa Mireasa - Capriciile Iubirii a fost una relaxanta și plina de emoții pentru concurenții din emisiune. Valentin și Elena au implinit o luna de relație. Iata cum au sarbatorit cei doi indragostiți!

Mireasa – Capriciile Iubirii. Scandal monstru in casa! Valentin și Cristian s-au certat la cuțite: „Nu am ințeles...” / VIDEO

21:30, 16.05.2024 - Ediția din aceasta seara, de pe data de 16 mai 2024, din casa Mireasa - Capriciile Iubirii a fost una plina de tensiune. A fost un scandal monstru in casa! Valentin și Cristian s-au certat la cuțite. Iata de la ce a pornit discuția dintre cei doi concurenți!

Mireasa - Capriciile iubirii. Ce se intampla intre Adriana și Albert. Ce relație au in prezent cei doi concurenți: "Ne-am apropiat..."  / VIDEO

20:55, 16.04.2024 - La petrecerea de zilele trecute, Albert s-a apropiat de Adriana. Cei doi concurenți se afla, din nou, in cunoaștere. Ce au declarat cand au fost intrebați de prezentatoarea emisiunii, Gabriela Cristea, ce fel de relație au in prezent.

Mireasa, sezon 9. Valentin a spus ca i-ar placea sa o cunoasca mai bine pe Luiza din sezonul 8. Ce a spus Iuliana despre Sergiu

12:50, 16.04.2024 - Vizita Luizei in casa Mireasa a starnit curioitațile și reacțiile concurenților din sezonul 9 Mireasa. Valentin a afirmat la Capricii ca i-ar placea ca fata sa vina in competiție pentru a o cunoaște mai bine.

Mireasa sezon 9, 3 aprilie 2024. Elena, dezvaluiri dureroase despre trecut. Cum a reacționat Valentin

15:20, 03.04.2024 - In emisia live de Mireasa de pe 3 aprilie 2024 Simona Gherghe i-a invitat pe Elena și pe Valentin sa meraga alaturi de ea intr-un loc retras, departe de ochii celorlalți concurenți. Motivul a fost difuzarea unui material sensibil cu fata.

Mireasa sezon 9, 1 aprilie 2024. Antonia, surprinsa in timp ce interacționa cu Valentin. Cum a reacționat Cristian

15:00, 01.04.2024 - Cristian i-a atras atenția Antoniei cu privire la interacțiunile sale cu Valentin, fostul ei iubit. In emisia live de Mireasa de pe 1 aprilie 2024 au fost difuzate imagini cu dialogul dintre Cristian și Antonia.

Mireasa. Capriciile iubirii. Scandal in casa! De ce s-a enervat Valentin: „Sunt obligat sa spun...” / VIDEO

22:20, 13.03.2024 - Ediția din aceasta seara, de pe data de 13 martie 2024, din casa Mireasa. Capriciile iubirii. a fost una tensionata. A avut loc un adevarat scandal in casa. Valentin s-a enervat foarte tare și „a aruncat” cu vorbele. Iata de ce s-a enervat concurentul, dar și ce marturisiri a facut despre competiție!


Ce parere ai despre aceasta stire?