Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Familia tinerei ucise de interlopul Iuliu Kiss luptă pentru dreptate în instanţă

Publicat:

a avut loc ieri,  primul termen in procesul in care Kiss este judecat pentru ucidere din culpa si vatamare corporala in forma agravanta . Pe langa rudele tinerei , moarta in urma accidentului rutier produs de interlop, in sala de judecata s-au aflat si alti zece apropiati veniti sa sustina familia victimei.

La mai bine de doua luni de la producerea accidentului rutier in urma caruia si-a pierdut viata in timp ce sora sa geamana Anca si verisoara lor Mihaela au fost grav ranite, ieri, la judecatoria…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident rutier grav in Bihor. Trei oameni au murit in urma impactului

09:11, 28.05.2024 - Cum s-a intamplat tragicul accident Tragedia s-a produs in jurul orei 8:00, cand autoturismul a intrat in coliziune frontala cu un camion. Impactul a fost atat de puternic incat mașina a fost proiectata in afara parții carosabile, ajungand pe un camp din apropiere. In ciuda eforturilor medicilor de…

Mama gimnastei Gina Gogean a murit in teribilul accident rutier de la Galați. Sora campioanei se lupta intre viața și moarte.

19:25, 26.05.2024 - Doliu in familia fostei mari gimnaste Gina Gogean. Mama sa a murit intr-un accident provocat chiar de sora sportivei, care a adormit la volan si s-a izbit cu masina de un tir la Piscu, in judetul Galați.

Familia tinerei ucise de iubit, declarații sfașietoare dupa crima din Sibiu: „Cand am auzit...”. Mama ei urmeaza sa vina din Italia pentru inmormantare

20:06, 19.05.2024 - Momente cumplite pentru familia tinerei ucise de iubit, in Sibiu. Apropiații Florentinei spun ca nu știau de relația ei cu cel care a omorat-o, ci știau doar ca s-a angajat in Sibiu, fata fiind de loc din Brașov. Mama ei se pregatește sa vina in Romania pentru inmormantare.

Cu 2MAI putini“: Actiune in amintirea celor doi tineri care si-au pierdut viata in accidentul rutier de la 2 Mai (GALERIE FOTO+VIDEO)

18:05, 02.05.2024 - Un pelerinaj in amintirea celor doi tineri care si au pierdut viata in accidentul rutier de la 2 Mai, in vara 2023, are loc astazi, 2 mai 2024, cu plecare din Vama Veche spre locul accidentului. In ciuda vremii ploioase, participantii nu au renuntat la actiunea sub sloganul "Cu 2MAI putinildquo;, care…

Mort la 19 ani dupa o operație de slabire. Familia cere dreptate

12:40, 30.04.2024 - A murit la varsta de 19 ani, cu cateva zile inainte de a implini 20 de ani și la cateva zile dupa ce a fost supus unei operații de slabire. Și-a droit una dintre cele mai potrivite metode de tratament pentru cei cu obezitate avansata, insa viața avea alte planuri pentru el.

(live) „In memoriam Ana-Maria”: Manifestație in fața Guvernului pentru a se cere dreptate in cazul tinerei ucise din Orhei

18:06, 23.04.2024 - „In memoriam Ana-Maria”. Mai multe organizații non-guvernamentale, care ofera servicii și asistența femeilor trecute prin violența, organizeaza in fața Guvernului o masura pentru a se cere dreptate in cazul tinerei omorata din Orhei.

Un barbat de 74 de ani a decedat in urma accidentului de la Radna

15:31, 11.04.2024 - In urma cu puțin timp a avut loc un accident rutier in care au fost implicate un camion și un autoturism. Evenimentul rutier a avut... The post Un barbat de 74 de ani a decedat in urma accidentului de la Radna appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?