Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Facebook, Twitter și YouTube, platformele de socializare care nu au reușit să prevină conținutul dăunător în anul 2020

Publicat:

Facebook, Twitter și YouTube, trei dintre cele mai mari platforme de socializare, nu au reușit sa gestioneze mesajele transmise cu conținut online daunator sau dezinformarea in anul 2020. Comparativ cu prima parte a anului trecut, cele trei rețele sociale au gestionat dezastruos discursurile online nocive in a doua jumatate a anului trecut, potrivit unui audit efectuat de agenția de publicitate IPG Mediabrands, anunța Reuters . Facebook a aratat imbunatațiri in limitarea conținutului fals, ca de exemplu, eliminarea paginilor și a grupurilor referitoare la teoriile conspirației. YouTube nu a facut…

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ionel Ciunt primarul municipiului Zalau: -avem atatea exemple de tineri care au reusit

23:45, 29.04.2024 - Alatura-te acestui canal pentru a primi acces la beneficii:  https://www.youtube.com/channel/UCug9dNJcNSA875dabXtIr3g/join Te poti abona GRATUIT la canalul de Youtube ZTV  https://www.youtube.com/c/ztvro  click pe clopotel si vei primi cel mai repede link cu informatiile video de pe canal. Facebook: …

Poliția digitala a Europei a luat in vizor inteligența artificiala generativa. Cum vrea sa impiedice trucajele care pot pacali alegatorii

11:30, 18.03.2024 - Noua tehnologie, care a ajuns faimoasa datorita serviciului ChatGPT, este asociata cu videoclipurile, inregistrarile audio și imaginile deepfake, o forma de conținut digital trucat, in care imaginile și sunetele sunt manipulate cu ajutorul inteligenței artificiale.Oficialii se tem ca acestea ar putea…

Poliția digitala a Europei a luat in vizor inteligența artificiala generativa. Cum vrea sa impidice trucajele care pot pacali alegatorii

08:45, 17.03.2024 - Noua tehnologie, care a ajuns faimoasa datorita serviciului ChatGPT, este asociata cu videoclipurile, inregistrarile audio și imaginile deepfake, o forma de conținut digital trucat, in care imaginile și sunetele sunt manipulate cu ajutorul inteligenței artificiale.Oficialii se tem ca acestea ar putea…

Avertismentele cu privire la pericolele imaginilor generate de AI se multiplica

00:11, 11.03.2024 - Avertismentele cu privire la riscurile pe care le prezinta pentru democratie si societate instrumentele de inteligenta artificiala (AI) generativa se inmultesc, un ONG si un inginer Microsoft indemnand gigantii din domeniul digital sa isi asume responsabilitatea, a transmis AFP, preluata de Agerpres.…

TikTok, Instagram, Facebook, Snapchat și YouTube, date in judecata de fosta capitala a SUA. Ce reproșuri li se aduc giganților rețelelor de socializare

18:35, 25.02.2024 - Primarul orașului New York, Eric Adams, a anunțat ca administrația orașului a intentat un proces impotriva a cinci platforme de socializare: TikTok, Instagram, Facebook, Snapchat și YouTube, scrie Playtech.ro .

Generația digitala, sub asediu – Puterea.ro

22:31, 17.02.2024 - In Statele Unite, impactul negativ al platformelor sociale asupra sanatații mintale a copiilor și adolescenților este o tema deosebit de actuala. Potrivit “avocatului digital” Massimiliano Dona, orașul New York ar putea lua in considerare inițierea de acțiuni legale impotriva unor giganți tehnologici…

Generația digitala, sub asediu

19:46, 17.02.2024 - In Statele Unite, impactul negativ al platformelor sociale asupra sanatații mintale a copiilor și adolescenților este o tema deosebit de actuala. Potrivit “avocatului digital” Massimiliano Dona , orașul New York ar putea lua in considerare inițierea de acțiuni legale impotriva unor giganți tehnologici…

Studiu al Comisiei Europene: patru din cinci influenceri de pe social media nu menționeaza ca postarile sunt platite

17:05, 15.02.2024 - Patru din cinci influenceri de pe rețelele de socializare nu precizeaza faptul ca postarile comerciale pe care le fac reprezinta publicitate, așa cum prevede legislația europeana, arata un studiu al Uniunii Europene publicat miercuri și citat de Reuters. Libertatea a semnalat aceasta practica de mai…


Ce parere ai despre aceasta stire?