Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fa-ti acasa cel mai bun medicament natural pentru anemie! E delicios si usor de preparat!

Publicat:

Anemia inseamna scaderea numarului de globule rosii din sange sub valorile normale sau modificarea lor ca forma, marime si incarcare cu hemoglobina. Printre semnele generale ale anemiei se numara: oboseala, letargie, greutate in respiratie, slabirea vederii, insomnii, paloare, astenie, palpitatii, anorexie, modificari la nivelul limbii, ameteli, cefalee si, uneori, umflaturi la nivelul membrelor inferioare. 

Spanacul, alimentul recomandat copiilor cu anemie 
Pentru preparare eveti nevoie de:
- 400 de grame de miere 
- 50 grame de seminte de urzica 

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alina Gorghiu respinge proiectul care dezincrimineaza posesia de canabis in limita a 3 grame

22:51, 08.05.2024 - Alina Gorghiu suține ca „e important sa intelegem ca cine consuma astazi canabis, maine poate consuma un alt drog de risc sau de mare risc”. Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a exprimat opoziția fața de propunerile incluse in proiectul de lege care vizeaza dezincriminarea posesiei de canabis pentru…

Rețeta de placinta cu leurda. Un preparat delicios și simplu pentru perioada postului

12:10, 18.04.2024 - Rețeta de placinta cu leurda este simpla, iar gustul ei va reuși sa-ți incante papilele gustative. Este un preparat delicios pentru perioada de post a Paștelui. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de placinta cu gutui și pere. Un preparat delicios pentru perioada postului

23:21, 08.04.2024 - Rețeta de placinta cu gutui și pere este simpla. Este un preparat delicios pentru perioada postului de Paște. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru acest desert gustos și sanatos, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de pateu de fasole cu legume. Un preparat delicios de sezon

09:50, 11.03.2024 - Pentru aceasta zi de luni ți-am pregatit o rețeta de sezon, mai exact pateul de fasole cu legume. Este un preparat delicios și sanatos, pe care ar trebui sa-l incerci și tu macar o data. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de supa de fasole cu pesto. Un preparat sanatos și delicios

13:55, 10.03.2024 - Este duminica, iar daca vrei sa te bucuri de un preparat sanatos și delicios, atunci pregatește rețeta de supa de fasole cu pesto. Este un preparat gustos, care va reuși sa-ți incante papilele gustative și ii va impresiona pe cei dragi ție. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de…

Rețeta de placinta cu branza de oaie și leurda. Un preparat delicios de sezon

19:30, 06.03.2024 - Daca vrei sa te bucuri de un preparat gustos, atunci gatește placinta cu branza de oaie și leurda. Aceasta rețeta este una simpla. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta delicatesa care iți va incanta papilele gustative, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de clafoutis cu pere. Desertul tradițional francez delicios și simplu de preparat

19:50, 22.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Dragobete, noi iți propunem rețeta de clafoutis cu pere. Iata cum se prepara acest preparat dulce, rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de persoana iubita!

Cel mai sanatos pește de mancat. Este delicios și ușor de preparat

20:01, 21.02.2024 - Peștele este unul dintre alimentele delicioase care se consuma des de catre romani. Are numeroase beneficii pentru organism, deoarece conține un numar mare de acizi grași sanatoși, este bogat in proteine, vitamine și minerale.


Ce parere ai despre aceasta stire?