Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Expoziţie: “Tradiţii în contemporaneitate: corespondenţe”

Publicat:

  O expozitie cu tema “Traditii in contemporaneitate: corespondente”, se va deschide, pe 21 septembrie, la a al (MNTR), informeaza Biroul de presa al institutiei.   Organizata de MNTR si Muzeul de din Sangeorz-Bai, expozitia incearca sa aduca in fata publicului atat reprezentarea vechii civilizatii romanesti (din colectia proprie si din cea a Muzeului de din Sangeorz-Bai), cat si interpretarile inspirate ale unor artisti contemporani, care au incredintat lucrarile lor muzeului…

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

”Tradiții și obiceiuri de Paști”, expoziție organizata la Luduș

18:35, 05.05.2024 - "Tradiții și obiceiuri de Paști", expoziție organizata cu ocazia desfașurarii Cercului Pedagogic al claselor a III-a din zona Luduș – ,,Valențe formative ale obiceiurilor și tradițiilor stramoșești", in data de 11 aprilie 2024, a schimbat trei locații. Din holul Școlii Gimnaziale "Ioan Vladuțiu" Luduș,…

Expoziție dedicata Regelui Carol al II-lea organizata de muzeograful Cristina Slavic la Școala Gimnaziala din Mitocu Dragomirnei

18:40, 23.04.2024 - Școala Gimnaziala din Mitocu Dragomirnei gazduiește din 17 aprilie 2024 pana la sfarșitul lunii iunie 2024 o expoziție dedicata Regelui Carol al II-lea. Expoziția itineranta organizata de catre muzeograful Cristina Slavic, din cadrul Serviciului Istorie al Muzeului Național al Bucovinei, cuprinde aspecte…

Muzeul National de Istorie a Romaniei: Haina il face pe om. Șase secole de istorie vestimentara", catalog de expozitie

21:30, 14.04.2024 - "Haina il face pe om. Sase secole de istorie vestimentara, catalog de expozitie, bilingv romana engleza, editia a III a revizuita si adaugita, 159 de pagini, 2021 al Muzeului National de Istorie a Romaniei. Catalogul, ajuns la editia a III a revizuita si adaugita, contine o noua grafica si mai multe…

”Buna Vestire” deschide calea ”mantuirii noastre”, subliniaza Patriarhul Daniel

07:55, 25.03.2024 - Sarbatoarea de astazi, numita Buna Vestire,  ne aduce vestea cea buna a mantuirii, așteptata de zeci de veacuri de intreaga omenire, inca de la alungarea lui Adam si Eva din Rai, in urma pacatului stramoșesc, subliniaza Patriarhul Daniel. Evenimentul ”Bunei Vestiri” deschide calea ”mantuirii noastre”,…

Ciolacu, gest emoționat de 1 Martie: premierul le-a oferit flori angajatelor de la Guvern. Imagini inedite VIDEO

14:10, 01.03.2024 - "Premierul a mers in aceasta dimineata la o mica florarie, un business romanesc dezvoltat de doua surori, Mihaela si Irina, unde a oferit martisoare si a cumparat flori romanesti. Ajuns la sediul guvernului, prim-ministrul a impartit buchete de flori angajatelor", au transmis, vineri, reprezentanții…

Criticul si istoricul literar Alex Stefanescu a murit la 76 de ani

06:30, 26.02.2024 - Criticul si istoricul literar Alex Stefanescu a murit la 76 de ani. ‘O veste care indoliaza cultura romana: a murit marele critic si istoric literar Alex Stefanescu. Dumnezeu sa-l odihneasca’, a scris duminica, pe Fecebook, criticul Daniel Cristea-Enache. La randul sau, directorul Muzeului National…

Traditii de primavara la romani, expozitie temporara la Muzeul de Arta Populara Constanta. Prima sarbatoare, Dragobetele

17:40, 22.02.2024 - La Muzeul de Arta Populara Constanta este deschisa expozitia "Traditii de primavara la romani", eveniment ce se desfasoara in perioada 21 februarie 31 martie. Prin intermediul pieselor din patrimoniul institutiei port popular, stergare, icoane pictate pe sticla si lemn, ceramica, obiecte de inventar…

Traditii de primavara la romani, expozitie deschisa pana la finalul lui martie la Muzeul de Arta Populara Constanta

10:50, 22.02.2024 - Expozitia "Traditii de primavara la romani" este deschisa la Muzeul de Arta Populara Constanta, in perioada 21 februarie ndash; 31 martie. "Prin intermediul pieselor din patrimoniul institutiei port popular, stergare, icoane pictate pe sticla si lemn, ceramica, obiecte de inventar pastoral, oua incondeiate…


Ce parere ai despre aceasta stire?