Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Explozie puternică. 14 copii au murit

Publicat:

Varsta majoritatii victimelor este de sub 9 ani. Dintre copiii raniti, unii sunt in stare 'critica', astfel incat bilantul celor decedati ar putea creste, a avertizat UNICEF in comunicatul sau.

Acesta arata ca 'incidentul s-a produs in apropierea a doua scoli', dar nu precizeaza cauza exploziei.

Rebelii houthi, care controleaza capitala, au afirmat ca civilii au fost victime ale unui raid aerian al coalitiei conduse de , dar acuzatia nu a fost confirmata din nicio sursa independenta.

Coalitia sub comandament saudit a negat ca ar fi bombardat duminica Sanaa.

 

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

DOCUMENT | De ce au murit, de fapt, pacienții de la Spitalul Pantelimon

14:00, 12.04.2024 - Corpul de Control al ministrului Sanatatii se afla vineri la Spitalul Sfantul Pantelimon din Capitala, acolo unde medicii sunt acuzați pentru moartea a 20 de pacienti internați la Terapie Intensiva, care ar fi murit in decurs de patru zile, in urma administrarii incorecte a unui medicament.

Bebelușii mor de foame in țara aflata in pragul dezastrului. Rebelii care controleaza guvernul amenința cu "surprize"

07:01, 10.04.2024 - Razboiul civil a afectat Yemenul, transformand țara intr-una dintre cele mai grave dezastre umanitare din lume, dar tensiunea suplimentara cauzata de impactul regional al razboiului din Gaza ar putea fi devastatoare. Militanții Houthi, care controleaza cea mai mare parte a populației yemenite prin forța,…

Un petrolier chinez a fost lovit de o racheta a rebelilor Houthi. Atacurile asupra navelor comerciale sunt in creștere in Marea Roșie

09:30, 24.03.2024 - Rebelii houthi au atacat sambata un petrolier chinez cu rachete balistice, dintre care una a lovit nava, in largul coastei Yemenului, unde atacurile gruparii rebele impotriva navelor comerciale sunt in crestere, a raportat armata americana, relateaza AFP si DPA, preluate de Agerpres.

Primele victime ale atacurilor cu rachete lansate de rebelii Houthi pe mare. Doi membri ai unui echipaj de nava au murit

23:55, 06.03.2024 - Doi membri ai unui echipaj de nava au fost uciși intr-un atac cu rachete lansate de rebelii Houthi asupra unui cargobot aflat in largul sudului Yemenului, au anunțat oficiali americani. Acestea sunt primele decese provocate de atacurile gruparii asupra navelor comerciale, transmite BBC.

Rebelii houthi au scos din funcțiune cabluri subcvatice care leaga Europa de Asia

11:16, 27.02.2024 - Patru cabluri de comunicații subacvatice intre Arabia Saudita și Djibouti au fost scoase din funcțiune in ultimele luni, probabil ca urmare a atacurilor rebelilor houthi din Yemen, susținuți de Iran, potrivit unui raport publicat de site-ul israelian de știri Globes, citat de Jerusalem Post.

Noi raiduri americane asupra unor importante ținte houthi din Yemen

05:20, 19.02.2024 - Fortele americane au efectuat raiduri asupra unor zone de lansare a rachetelor ale rebelilor houthi din Yemen, informeaza Rador Radio Romania. Pentagonul a anuntat ca fortele americane au efectuat raiduri asupra a cinci zone de lansare a rachetelor ale rebelilor houthi din Yemen, ce amenintau transporturile…

Yemen: Rebelii houthi anunța noi lovituri americane și britanice

07:36, 08.02.2024 - Statele Unite si Marea Britanie au lovit din nou tinte ale rebelilor houthi in Yemen, in provincia Hodeida (vest), a informat miercuri agentia de presa a rebelilor yemeniti, Washingtonul si Londra nefacand deocamdata niciun comentariu, scrie AFP.

SUA și Marea Britanie au atacat 36 de ținte houthi in Yemen. Reacția rebelilor: „Vom raspunde escaladarii cu escaladare”

07:35, 04.02.2024 - SUA si Marea Britanie au lansat o a treia runda de atacuri comune impotriva militiilor Houthi in Yemen, ca raspuns la atacurile continue ale grupului aliat cu Iranul asupra navelor comerciale din Marea Rosie. Au fost vizate capitala Sanaa și mai multe regiuni controlate de rebeli. Sua au anunțat, de…


Ce parere ai despre aceasta stire?