Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Explozie în judeţul Bacău: un tânăr a murit şi doi bărbaţi sunt răniţi, după ce un muncitor a lovit un proiectil din Al Doilea Război Mondial

Publicat:

Un tanar in varsta de 27 de ani a murit si alte doua persoane sunt grav ranite, dupa ce un proiectil din a explodat in comuna Asau, zona Ciobanus, la o exploatatie forestiera.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat s-a sinucis. S-a aruncat in fața trenului

09:30, 04.05.2024 - Un barbat de 60 de ani, din județul Iași, s-a aruncat, sambata dimineața, in fața trenului și a murit, potrivit Mediafax. Accidentul feroviar s-a produs in localitatea Sabaoani, județul Neamț. Trenul Regio care circula pe ruta Bacau- Iași a accidentat un barbat de 60 de ani, din județul Iași. Echipajul…

Un barbat a murit dupa ce a fost lovit pe strada de un tanar de 17 ani care facea școala de șoferi

17:40, 16.04.2024 - Un pieton a fost accidentat mortal, dupa ce a fost acrosat de o masina de școala condusa de un tanar de 17 ani, care se afla sub supravegherea instructorului auto, informeaza, marti, IPJ Dambovita, potrivit Agerpres.

Un tanar de 18 ani a murit dupa ce s-a urcat fara permis pe o motocicleta și a fost lovit de un camion

19:55, 23.03.2024 - Un tanar de 18 ani a murit in urma unui accident care a avut loc in noaptea de vineri spre sambata, in Arad. Acesta conducea o motocicleta, deși nu avea permis pentru nicio categorie de vehicule.

Explozie puternica in nordul Chinei. Un om a murit, iar alti 22 au fost raniti dupa ce un restaurant a sarit in aer

09:26, 13.03.2024 - O explozie puternica a avut loc, miercuri, dimineata intr-un restaurant din provincia Hebei, in nordul Chinei, in urma careia un om a murit, iar alți 22 au fost raniți, potrivit unei evaluari initiale raportate de televiziunea de stat chineza, transmite AFP, potrivit Agerpres. 

(video) Explozie puternica in China. Un om a murit, iar alti 22 au fost raniti, dupa ce un restaurant a luat foc

08:10, 13.03.2024 - O persoana a fost ucisa si 22 ranite, in urma unei explozii care a distrus un restaurant din provincia chineza Hebei, avariind grav masinile si lasand resturi imprastiate pe strazile din jur, transmite observatornews.ro.

Accident rutier cumplit in județul Sibiu. Trei persoane au murit, dupa ce un TIR a lovit o mașina / FOTO

18:10, 08.03.2024 - Un accident rutier teribil a avut loc, vineri dupa-amiaza, 8 martie 2024. Ei bine, in urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul a provocat decesul a trei persoane.

Accident cumplit in judetul Ilfov. Un tanar de 27 de ani a murit, in urma impactului intre un TIR și o mașina / FOTO

22:05, 18.02.2024 - Un accident infiorator a avut loc, duminica seara, 18 februarie 2024, in localitatea Afumați, județul Ilfov. Impactul violent s-a produs intre un autoturism și un TIR. Din pacate, șoferul mașinii, a murit.

VIDEO. Explozie puternica la o fabrica de artificii din India. Cel puțin șapte oameni au murit, iar alți 75 au fost raniți

12:40, 06.02.2024 - Cel putin sapte persoane au murit si alte 75 au fost ranite marti intr-o explozie puternica produsa la o fabrica de artificii din statul indian Madhya Pradesh, au declarat autoritatile, relateaza AFP, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?