Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Exclusivitate: A murit sora celebrului medic Alexandru Pesamosca

Publicat:

La patru luni de la decesul renumitului medic de la Spitalul de , in lumea celor drepti a plecat si sora sa, . Femeia a murit luni dimineata la ora 07,00, la varsta de 84 ani. Momentan nu se stie cand si unde va fi inmormantata . Cei doi proveneau dintr-o familie de oameni simpli italieni, care si-a iubit copiii si au incercat sa le dea o educatie cat mai buna, dovada si carierele pe care cei doi le-au facut in medicina si in mediul academic.

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Explozie puternica intr-o locuința din Fetești. Un barbat a murit timp ce construia o bomba

03:05, 30.05.2024 - Un incident grav a avut loc, miercuri, in Fetești. Un barbat in varsta de 44 de ani a murit in timp ce incerca sa construiasca o bomba artizanala in casa. Barbatul a murit pe loc Potrivit anchetatorilor, materialele pirotehnice și explozibilele pe care barbatul le folosea in construcția bombei au explodat.…

Gina Gogean, in stare de soc! Mama a murit, iar sora e internata dupa un accident grav

09:25, 27.05.2024 - Legendara gimnasta Gina Gogean trece printr-o perioada crunta! Mama ei a murit in teribilul accident de la Galați, iar sora e in stare grava. Un cumplit acccident a avut loc duminica, 26 mai, in localitatea Piscu, din județul Galați. O șoferița a adormit la volan, pierzand controlul automobilului, iar…

Un bebeluș de o luna a murit la spitalul din Targu Jiu. Cu o zi inainte, copilul fusese trimis acasa de medici

13:30, 22.05.2024 - Este ancheta la Targu Jiu, dupa ce un bebeluș de o luna a murit in spital. Micuțul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe in stop cardio-respirator și nu a mai putut fi salvat de doctori. Același bebeluș fusese trimis acasa de medici cu o zi inainte, pe motiv ca e constipat, scrie Gazeta de Sud.

O fetița de 4 ani a sarit in fața mașinii. Copilul a murit la spital

09:15, 27.04.2024 - Lasata nesupravegheata, o fetita de patru ani a sarit in fata unei masini. Accidentul s-a produs vineri seara, la Oraștie. Grav ranit, copilul a fost dus de urgenta la spitalul din localitate, apoi transferata la Spitalul de Copii din Timisoara, unde a murit. Politistii au deschis o ancheta in acest…

Tragedia de la Spitalul „Sfantul Pantelimon”, unde 17 pacienți au murit. Medic: „Totul a pornit din dorința de razbunare intre colegi”

10:40, 20.04.2024 - Medicul Amin Zahra, specialist Anestezie si Terapie Intensiva, vorbește despre probleme de Spitalul „Sf. Pantelimon” , unde au murit 17 pacienți din cauza neadministrarii de noradrenalina suficienta. „Totul a pornit dintr-un conflict intern și din dorința de razbunare intre colegi”, susține medicul.

Cum a murit mama lui Nicu Covaci. Crima oribila a avut loc in anul 1992

12:40, 16.04.2024 - Nu multe persoane știu, insa Nicu Covaci a trecut printr-o adevarata drama. Mama celebrului artist a fost victima unei crime ingrozitoare. Tragedia a avut loc in anul 1992. Iata cum a murit femeia care i-a dat viața celebrului cantareț!

Reacție in cazul gravidei care a murit la Maternitatea SJU Bacau: Ministrul Rafila trimite Inspecția Sanitara de Stat

14:30, 08.04.2024 - Ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, a anunțat luni ca trimite Inspecția Sanitara de Stat la Spitalul din Bacau, unde o gravida a murit in urma cu cateva saptamani. „Ceea ce putem sa facem in acest moment – vom trimite Inspecția Sanitara de Stat ca sa vedem daca au fost incalcate procedurile legate…

Ministrul Rafila trimite Inspecția Sanitara de Stat la spitalul din Bacau - O gravida a murit, sunt acuzații de malpraxis (VIDEO)

12:15, 08.04.2024 - Ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, a anunțat luni ca trimite Inspecția Sanitara de Stat la Spitalul din Bacau, unde o gravida a murit saptamana trecuta.„Nu cunosc cazul. Am venit aseara din Statele Unite. Ma interesez și vin cu un raspuns.


Ce parere ai despre aceasta stire?