Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EXCLUSIV PRINT. A furat 20 de ani fără să fie prins. Povestea incredibilă a celui mai bătrân hoţ din România, aflat în arest la domiciliu

Publicat:

are 72 de ani si o "cariera" de peste 50 de ani, ca hot de buzunare. In ultimele doua decenii a fentat vigilenta politistilor. Insa, din august anul trecut si pana acum, a fost prins de cinci ori. Spune ca fura de pe vremea lui .

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cetațean ucrainean cautat in Austria, prins in Suceava

12:16, 04.05.2024 - Un cetațean ucrainean cautat in Austria pentru infracțiuni informatice a fost prins in Suceava. Sambata. in Punctul de Trecere a Frontierei Siret, județul Suceava, s-a prezentat pentru a intra in Romania un cetațean ucrainean.

Breaking | Așa-zisul prinț Paul al Romaniei, prins in Malta (surse)

19:50, 28.04.2024 - Așa-zisul prinț Paul al Romaniei a fost prins in Malta, la mai puțin de o luna dupa ce o instanța din Franța a refuzat predarea acestuia catre autoritațile din Romania, in vederea executarii unei pedepse cu inchisoarea.

Avocatul lui Vlad Pascu, dupa ce a cerut sa fie judecat in arest la domiciliu: „Va convine sau nu, asta e realitatea in Romania”

14:20, 16.04.2024 - Vlad Pascu, autorul accidentul de la 2 Mai, in urma caruia doi tineri au murit, a cerut, marti, la Tribunalul Constanta, sa fie judecat in arest la domiciliu, iar instanta a ramas in pronuntare. De asemenea, mai multi tineri au protestat in fata Tribunalului Constanta si au cerut dreptate pentru victime.

Dan Morega va purta bratara de supraveghere. Fostul prefect de Gorj a șofat de 6 ori fara permis

18:25, 09.04.2024 - Fostul prefect de Gorj, Dan Morega, care este arestat la domiciliu, va fi obligat sa poarte o bratara de supraveghere, a anunțat marți, 9 aprilie, Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1.„Nu s-a renunțat la brațara și s-a schimbat organul de supraveghere. Va executa masura arestului la domiciliu…

Un agent de la Politia Rutiera Prahova a fost prins in flagrant primind mita. A fost plasat in arest la domiciliu

12:05, 21.03.2024 - Un agent de politie din Prahova, care activa in cadrul formatiunii rutiere, a fost prins in flagrant primind suma de 700 de lei mita. Procurorii l-au prezentat instantei de judecata care a emis pe numele sau mandat de arest la domiciliu.

Nu conteaza cați bani ai, tot timpul e loc de o placere mica și vinovata! Cum a fost prins unul dintre milionarii Romaniei mancand pateuri de 5 lei la 100 de grame / PAPARAZZI

23:45, 10.03.2024 - Paparazzii celui mai tare site de știri mondene, Spynews.ro, reușesc sa suprinda cele mai inedite imagini cu vedete din Romania. De data aceasta, unul dintre milionarii autohtoni a fost vazut in timp ce iși facea o placere nevinovata și nu a mai ținut cont de niciun statut.

I-a placut prea mult cașcavalul! Un recidivist batran, prins de polițiștii locali dupa ce a furat mai multe pachete

14:41, 27.02.2024 - Polițiștii locali au prins un hoț imediat dupa ce a ieșit dintr-un magazin de pe strada Mioriței, din municipiul Bacau. Duminica, 25 februarie, in jurul orelor 10.30, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publica și Evidența Persoanei aflați in timpul activitaților de patrulare au observat…

Breaking News! Doi barbați au furat 300 de kilograme de cupru din transformatoarele celui mai mare complex energetic din Romania!

14:00, 25.02.2024 - Sa vezi și sa nu crezi! Doi barbați in varsta de 35 de ani au fost prinși de poliție in timp ce transportau 320 de kilograme de cupru. Mare le-a fost surprinderea oamenilor legii atunci cand au aflat de unde au furat cei doi!VEZI AICI UNDE LE-AU VANDUT ȘI CE PEDEPSE RISCA!


Ce parere ai despre aceasta stire?