Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EXCLUSIV. Fiica lui Gabi Luncă, reacție dură după scandalul provocat de Daniel Onoriu, nepotul ei: ”Mi-a pătat numele părinților mei”

Publicat:

Dupa scandalul provocat de cu soția lui, chiar matușa sa, , vine cu o reacție dura la adresa pilotului de curse. Fiica lui susține ca i-a facut familia de ras cu tot ceea ce face acum public și marturiește ca a patat numele parinților ei.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Daniel Onoriu s-a prezentat la ultimul termen in procesul de divorț. A luat sfarșit scandalul cu Isabela Onoriu: ”S-a ajuns la...” / VIDEO

09:55, 24.04.2024 - Daniel Onoriu și Isabela Onoriu mai au de așteptat foarte puțin pana vor fi divorțați oficial, așa cum fiecare dintre ei iși dorește. Fostul pilot s-a prezentat la ultimul termen din acest proces de divorț și a ieșit mai calm ca niciodata, semn ca scandalul dintre el și inca soția lui.

Klaus Iohannis, prima reacție in scandalul candidatului pentru Capitala! Declarații din Coreea de Sud, la ora 10.30

10:20, 23.04.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a fost primit marti, in a doua zi a vizitei oficiale la Seul, de presedintele sud-coreean Yoon Suk Yeol.Conform anuntului Administratiei prezidentiale, pe agenda discutiilor s-au aflat consolidarea Parteneriatului Strategic, cooperarea politico-diplomatica si in domeniul…

(VIDEO) Doua fete de 13 ani, batute de mai multe adolescente

06:25, 04.04.2024 - Doua fete de 13 ani au fost batute, pe o strada din Galati, de un grup de zece adolescente. Conflictul se pare ca pornit de pe retelele de socializare, potrivit Monitorul de Galati . Potrivit IPJ Galati , Sectia 3 Politie Galati a fost sesizata, duminica, printr-un apel la 112, de un barbat, de 47 de…

Diana Șoșoaca, reacție exploziva dupa ce a obținut ordin de protecție impotriva soțului ei. Silvestru Șoșoaca nu are voie sa se apropie nici de fiica ei: ”Am fost nevoita...”

09:15, 03.04.2024 - Diana Șoșoaca se simte intr-un pericol din ce in ce mai mare. A obținut ordin de protecție impotriva soțului ei, de care se pregatește sa divorțeze. Senatoarea a facut declarații despre aceasta masura și a precizat ca Silvestru Șoșoaca nu are voie sa se apropie nici de fiica ei.

Xtra Night Show. Rebeca Onoriu sare in apararea pilotului de curse in procesul cu soția sa, Isabela. Daniel Onoriu ar fi afectat de tramentul administrat: ”Medicii ne-au avertizat”

10:40, 08.03.2024 - Scandalul dintre Daniel Onoriu și inca soția sa, Isabela, este departe de a se termina. Cei doi și-au deschis mai multe procese și se lupta in instanța. Rebeca Onoriu sare in apararea fostului pilot de curse și afirma ca are o condiție medicala precara, astfel ca acțiunile sale pot fi ințelese.

Star Matinal. Cum a reacționat fiica lui CRBL și a Elenei cand a primit vestea despre plecarea parinților la Power Couple. Ce le-a spus Alessia: ”Nu a stat singura” / VIDEO

11:06, 16.02.2024 - CRBL și Elena au participat la Power Couple, dar au fost primii care au parasit competiția. Inainte de a pleca in Malta, au vorbit cu fiica lor pentru a-i da vestea cea mare, dar Alessia nu a fost incantata, deoarece nu a mai stat o perioada indelungata fara mama sa.

Președinta Ungariei, Katalin Novak, a DEMISIONAT dupa scandalul provocat de grațierea unui barbat condamnat intr-un dosar de pedofilie

08:00, 11.02.2024 - Președinta Ungariei, Katalin Novak, a demisionat sambata in urma protestelor publice fața de grațierea pe care a acordat-o unui barbat condamnat intr-un dosar de pedofilie, o decizie care a declanșat un scandal politic fara precedent pentru guvernul naționalist. UPDATE – Inca o demisie, in Ungaria Tot…

Decizie de ultima ora in scandalul dintre Daniel Onoriu și soție / Platește pentru acțiunile din ultima perioada

23:40, 31.01.2024 - Dupa ce, recent, Daniel Onoriu și Isabela au luat-o de la capat cu scandalurile in public, judecatorii au decis, in urma cu doua zile, sa prelungeasca masura preventiva dispusa in dosarul fostului pilot de raliuri.


Ce parere ai despre aceasta stire?