Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EXCLUSIV Dan Negru a dezvăluit un secret de pe Muntele Athos. Ce legătura are cu Prințul Charles

Publicat:

, vedeta Antena 1, a descoperit magia si atractia speciala a Muntelui Athos cu ajutorul unor prieteni din breasla. Nu vrea sa le dezvaluie numele. In schimb, a fost de acord sa stea de vorba cu redacția Impact.ro despre calatoria de la . , dezvaluiri de la moderator TV […] The post EXCLUSIV a dezvaluit un secret de pe . Ce legatura are cu Prințul Charles appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dezvaluiri despre accidentul in care a murit Raisi: Un cleric a mai trait o ora dupa impact și a incercat sa ia legatura cu Teheranul

19:26, 20.05.2024 - Apar noi informații despre accidentul de elicopter in care și-a pierdut viața președintele Iranului, Ebrahim Raisi, și ministrul de Externe. Unul dintre clericii de rang inalt aflat la bord a mai trait o ora dupa impact, timp in care a incercat sa ia legatura cu Teheranul, transmite BBC.

Gina Pistol a dezvaluit minunea care i-a schimbat viața. Ce i-a adus Smiley de pe Muntele Athos

11:00, 22.04.2024 - Gina Pistol, cunoscuta prezentatoare TV și influencer, a impartașit momentul in care viața i s-a transformat intr-un mod miraculos, dupa ce medicii ii spusesera ca șansele de a deveni mama erau aproape nule.

Meniul secret de Paște al Familiei Regale, dezvaluit de un fost bucatar. Ce nu lipsește niciodata de pe masa

14:50, 02.04.2024 - Regele Charles și Regina Consoarta Camila au fost prezenți la ceremonia de Paște desfașurata la Windsor. Anul acesta a fost unul extrem de dificil pentru Casa Regala a Marii Britanii, mai ales dupa ce regele și prințesa Kate au facut public faptul ca lupta cu cancerul, noteaza click.ro. In tradiția…

Posibila legatura dintre „Sindromul Havana” și serviciul secret al armatei ruse | Investigație The Insider

15:15, 01.04.2024 - O boala misterioasa care i-a afectat pe diplomații americani in ultimii ani a fost legata de o unitate de informații rusa. Personalul din intreaga lume cu „Sindromul Havana” a raportat simptome inexplicabile precum dureri de cap constante și amețeli.

Mihai Bendeac, Dan Negru și Chefii la cuțite revin la Antena 1?

10:40, 22.03.2024 - Mihai Bendeac, Dan Negru și Chefii la cuțite revin la Antena 1? Mai multe vedete importante au plecat in ultimii ani de la Antena 1. Unii au plecat in tacere, alții cu scandal. Din prima tabara face parte Dan Negru. La inceputul anului 2022, el a plecat de la Antena 1 dupa 22 de ani și s-a mutat la…

Mircea Badea, atac dur la Dan Negru! Ce a putut sa afirme despre el? „Ragaie pe net niște postari, se crede cult, dar nu e”

16:15, 13.03.2024 - Au fost colegi de trust candva, dar acum au trecut la atacuri! Mircea Badea nu l-a iertat deloc pe Dan Negru! I-a facut praf una dintre postarile recente din mediul online. Ce a putut sa spuna Badea despre fostul coleg de la Antena?! „Eu am vazut ca așa-zisa presa, media din Romania, tot preia orice…

Ce s-a intamplat in primele zile de filmare pentru Chefi la cuțite sezonul 13! Ce a dezvaluit Chef Alexandru Sautner

12:35, 06.03.2024 - Cel mai apreciat cooking show din Romania, Chefi la cuțite, vine la Antena 1 cu rețeta plina de surprize a celui de-al 13-lea sezon, care va avea premiera maraton pe 18, 19 și 20 martie, de la 20:30.

Scholz a scapat porumbelul și a dezvaluit cel mai prost pastrat secret al Ucrainei

07:01, 03.03.2024 - Cel mai prost pastrat secret al acestui razboi prin procura este acela ca acest razboi este deja unul fierbinte intre NATO și Rusia, insa nedeclarat și limitat, in care ambele parți respecta in continuare 'reguli informale de angajare'.


Ce parere ai despre aceasta stire?