Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EXCLUSIV! Cum se simte şi ce face Loredana înainte de megaconcertul din această seară! Interviu de suflet!

Publicat:

JN: , cat de emotionat este un artist cu experienta si valoarea ta, inainte de un concert, poate al 100-lea sau al 1000-lea? Oare al catelea este?
Le-am pierdut sirul, dar, in schimb, ceea ce nu am pierdut sunt emotiile, care parca devin din ce in ce mai profunde si mai complexe. Sunt emotii pe care incerc sa le transform  in energie, in inspiratie si sa trec de ele.
In acelasi timp, incerc sa nu ma gandesc prea mult la asta, mai ales ca emotiile imi dispar atunci cand fac primul pas pe scena.

JN: Ce face Loredana inainte de asa o intalnire speciala cu fanii…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

INTERVIU Calin Pop, solistul Celelalte Cuvinte: “Repet intotdeauna ca Timișoara e un oraș de suflet fiindca eu sunt omul care nu uita de unde a plecat“

10:15, 20.05.2024 - Legendara formație Celelalte Cuvinte a susținut un concert de zile mari la sfarșitul saptamanii trecute la M2 Event Venue in Timișoara, in cadrul caruia muzicienii au cantat – așa cum era de așteptat – o serie de piese cunoscute din bogata discografie a trupei, spre mulțumirea fanilor. Dupa recital,…

„Sanity” este proiectul meu de suflet, in care am investit totul, chiar și ființa mea

19:45, 15.05.2024 - Interviu cu președintele fondator al Asociației pentru Promovarea Invațamantului Bacau, prof. univ. Dr. Lacramioara Mocanu De cațiva ani, absolvenții Sanity activeaza cu succes in clinici și spitale reușind sa aline dureri și contribuind decisiv la insanatoșirea pacienților. Acest fapt demonstreaza…

Cum se simte Florin Piersic, dupa intervenția chirurgicala. Actorul s-ar putea intoarce la Institutul din Cluj Napoca

08:25, 10.05.2024 - Noi detalii despre starea de sanatate a lui Florin Piersic, dupa intervenția chirurgicala pe care a suferit-o ieri. Actorul s-ar putea intoarce la Institutul din Cluj Napoca. Iata cum se simte maestrul in aceste momente!

Incident trist in Cluj-Napoca! Un copil in varsta de 2 ani a cazut de la etajul unui bloc. Cum se simte micuțul

14:56, 20.04.2024 - Un incident trist s-a petrecut astazi, pe data de 20 aprilie 2024, in Cluj-Napoca. Un copil in varsta de doar 2 ani a cazut de la etajul unui bloc. Minorul a fost transportat de urgența la spital. Iata cum se simte micuțul in aceste momente!

INTERVIU. Liderul Pro Romania Mureș, despre plecarea tandemului Maior – Moldovan la PSD: ”Organizația nu le simte lipsa!”

12:01, 27.03.2024 - Președintele Pro Romania Mureș, Calin Buzgau, a reacționat in mini-interviul urmator la plecarea din partid a lui Claudiu Maior și Calin Moldovan, consilieri locali in Consiliul Local Targu Mureș. "Organizația Municipala nu le simte lipsa", spune omul de afaceri referindu-se la plecarea celor doi in…

Cum se simte Nicoleta Nuca, dupa ce a anunțat ca are noi probleme de sanatate. Ce le-a spus fanilor: ”Mulțumesc din suflet”

09:31, 12.03.2024 - Nicoleta Nuca le-a oferit o veste buna fanilor in ceea ce privește starea ei de sanatate. Dupa ce a afirmat ca se confrunta cu simptome de greața, dureri și frisoane, se pare ca se simte mai bine. Este vorba despre contactarea unui virus care face tot mai multe victime, in ultima perioada.

Florin Vasilica a fost operat pe creier. Cum se simte artistul, dupa ce a ajuns pe mainile medicilor. Primele declarații: „Va mulțumesc din inima”

12:10, 06.03.2024 - Ieri, Florin Vasilica a anunțat ca va lua o pauza mai lunga, dupa ce a fost supus unei operații pe creier. Artistul spunea ca este vorba despre o intervenție de hematom cerebral și ca spera sa treaca cu bine și peste aceasta incercare.

Jamila, primele declaratii dupa pierderea procesului „Eclerului la tava”. De ce se simte nedreptatita: „Nu am avut voie sa vorbesc, am trecut prin multe in acesti ani”

11:05, 03.03.2024 - „Incerc din rasputeri sa nu plang”. Dupa un razboi ce a starnit un val uriaș de reacții, a venit momentul ca cea mai cunoscuta gospodina din mediul online sa iși spuna partea sa de adevar. Jamila a facut primele declarații dupa pierderea procesului „Eclerului la tava”. Jamila, declarații in lacrimi…


Ce parere ai despre aceasta stire?