Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EXCLUSIV. Ce s-a întâmplat, de fapt, ieri la procesul dintre Laurette și Marian Tătic. Vedeta nu a câștigat încă ”lupta” cu agresorul ei. Declarațiile avocatului!

Publicat:

Cu toate ca Laurette a anunțat pe rețelele de socializare ca ar fi caștigat prima ”batalia” in procesul cu agresorul ei, , avocatul vedetei spune ca lucrurile nu stau tocmai așa. Ce ne-a spus , cel care o apara in instanța pe vedeta despre termenul ce a avut loc ieri la Judecatorie.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Franța: Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutela / Lupta fratricida continua insa

22:35, 09.04.2024 - Vedeta internaționala a filmului francez Alain Delon a anunțat marți, prin intermediul avocatului sau, ca nu va face apel impotriva plasarii sale sub tutela consolidata, masura decisa saptamana trecuta de un judecator din centrul Franței, potrivit AFP.

Dupa procesul de la Judecatorie, parinții tinerilor uciși in 2 Mai au mers la mormintele acestora. Maine ar fi fost ziua lui Sebastian

11:15, 14.03.2024 - Dupa procesul amanat de la Judecatorie, parinții celor doi tineri uciși in accidentul provocat de Vlad Pascu au mers la mormintele copiilor lor. Mama Robertei a declarat ca nu mai are speranțe ca se va face dreptate.

Veste importanta pentru Laurette de la tribunal. Vedeta a oferit prima reacție dupa verdict: ‘Știam din prima secunda’

16:11, 13.03.2024 - Victorie pentru Laurette! Vedeta se lupta de mult timp sa dovedeasca tratamentele negre la care a fost supusa și acum a reușit. Vedeta a primit un verdict favorabil și nu iși mai incape in piele de bucurie. Ce au hotarat judecatorii cu privire la agresorul vedetei. Marian Tatic, dupa gratii Marian Tatic,…

Știrile Antena Stars. Lolrelai, fața in fața cu medicul care a agresat-o. Vedeta și barbatul, un nou termen la judecatorie: ”Nu am niciun fel de teama” / VIDEO

15:36, 12.03.2024 - Lolrelai se afla la judecatorie pentru o noua infațișare in cadrul procesului cu medicul stomatolog care a agresat-o in urma cu patru ani. In aceasta zi urmeaza sa fie audiate mai multe persoane care sunt foarte importante pentru ancheta.

Oana Ionița a caștigat o prima batalie in procesul cu tatal copiilor sai! Dupa luni de suferința, vedeta face un pas important

22:45, 27.02.2024 - Oana Ionița a caștigat o prima batalie in procesul cu tatal baiețelului sau. Vedeta a marturisit, de curand, problemele cu care se confrunta și faptul ca cel mic s-a indepartat de ea. Dupa luni de suferința, pare ca soarele incepe sa iasa și pe strada ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?