Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EXCLUSIV. Are sau nu iubit Ana Maria Mocanu? Adevărul despre relație spus chiar de fosta asistentă TV: ”Eu întotdeauna am fost pregătită”

Publicat:

De ceva vreme, nu s-a mai afișat cu niciun barbat pe rețelele de socializare, iar fanii s-au intrebat daca cumva aceasta incearca sa-l țina ascuns pe noul ei ei partener de viața și sa nu-l expuna la fel de tare cum a facut in relațiile trecute. Ei bine, adevarul ni-l spune chiar fosta asistenta TV, daca are sau nu un nou iubit. Ce planuri marețe iși face pentru 2023 ne-a mai marturisit chiar aceasta.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

O cantareața de la noi s-a desparțit de iubit, dupa doi ani de relație! Planuiau nunta, dar el conversa pe telefon cu alte femei: ”Nu mai pot sa tolerez”

11:20, 28.03.2024 - Chiar cand lucrurile se indreptau spre o nunta, iata ca situația se schimba radical pentru o cantareața de la noi. Artista a decis sa puna punct poveștii de iubire in care se afla de mai bine de doi ani. I-a gasit conversații in telefon partenerului, cu alte femei, iar acest lucru a facut-o sa ia decizia.

Andreea Raicu, despre motivul pentru care nu are o relatie. Vedeta a spus lucrurilor pe nume: „Libera! Nu vreau sa supar pe nimeni”

13:06, 21.03.2024 - Fosta prezentatoare TV nu este implicata in nicio relație amoroasa la momentul actual, fapt ce a starnit unele curiozitați in spațiul public. Frumoasa vedeta a dezvaluit ca, dupa multe provocari, a reușit sa se regaseasca. De ce Andreea Raicu nu are iubit, de fapt. Foto Andreea Raicu sta departe de…

O fosta ispita de la Insula Iubirii este din nou singura! Cuplul și-a spus adio dupa 2 ani de relație: „Efectiv nu s-a mai putut!”

15:05, 28.02.2024 - Deși in urma cu jumatate de an ispita iși cerea iubita de soție intr-un mod absolut inedit, se pare ca acum, dupa o relație de doi ani au decis sa mearga pe drumuri diferite. Iata despre cine este vorba și de ce s-a ajuns la desparțire.

Fosta asistenta de la Acces Direct, in doliu! I-a murit mama: „Dumnezeu sa iți lumineze calea” / FOTO

14:15, 06.02.2024 - O fosta asistenta de la Acces Direct trece prin momente dificile, dupa ce mama ei a murit. Tanara avea o relație speciala cu femeia care i-a dat viața și cu greu poate accepta ca, de acum, mama nu ii va mai este alaturi fizic.


Ce parere ai despre aceasta stire?