Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EXATLON ROMANIA. Roxana Vancea, sărut pasional cu o concurentă. IMAGINI NECENZURATE

Publicat:

O imagine controversata a facut rumoare in mediul online. , concurenta in sezonul 3 , a postat o fotografie in care se saruta cu .

Fotografia este publica pe un cont de socializare al , si este postata in urma cu un an.

Cele doua sunt bune prietene, mai ales prin prisma faptului ca amandoua sunt pasionate de sport. a fost cea care a sfatuit-o pe Catalina sa participe la .

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Carmen Petcu de la Mireasa pentru fiul meu, noi imagini cu burtica de gravida. Fosta concurenta va deveni mama pentru prima data / FOTO

14:10, 19.03.2024 - Carmen Petcu traiește cea mai frumoasa perioada din viața de cuplu. Fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu este impreuna de ani buni cu logodnicul ei, Ionatan, iar cei doi se pregatesc sa devina parinți pentru prima data.

Mireasa, sezon 6. Gabriela Pițigoiu, imagini superbe cu micuțul Tudor. Fosta concurenta nu-i mai acopera chipul fiului

15:05, 15.03.2024 - Gabriela Pițigoiu din sezonul 6 Mireasa a publicat un videoclip in care face exerciții fizice alaturi de fiul sau. Fanii Mireasa sunt incantați sa o vada pe fosta concurenta in prezența micuțului Tudor.

O fosta concurenta de la Mireasa s-a casatorit. Primele imagini cu tanara și iubitul ei, dupa ce au spus „Da” / FOTO

16:40, 10.03.2024 - A intrat in casa Mireasa cu gandul de a se casatori, dar tot in afara competiției avea sa il cunoasca pe barbatul ce i-a devenit, de curand, soț. O fosta concurenta a emisiunii matrimoniale și iubitul ei au spus cel mai hotarat „Da” din viața lor.

Power Couple Romania, 4 martie 2024. Anamaria Ionescu a cedat dupa o proba. A fost la un pas de solicitarea asistenței medicale

23:20, 04.03.2024 - Anamaria Ionescu a cedat dupa o proba fizica solicitanta in ediția 13 din Power Couple Romania, de pe 4 martie 2024. Concurenta a fost la un pas de solicitarea asistenței medicale. Imagini cu soția lui Tudor Ionescu in cea mai grea misiune de pana acum.


Ce parere ai despre aceasta stire?