Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Eveniment - Bombardierul Tu-160M2 pune o piedica programului noilor avioane strategice rusesti

Publicat:

In ciuda ambitiilor declarate, rusii se vad in situatia de a recunoaste ca trebuie sa amane cu ceva ani buni programul de dezvoltare a unui nou bombardier strategic (PAK DA).  Oficial, conform ministrului rus adjunct al apararii, , motivul amanar

Citeste articolul mai departe pe curierulnational.ro…  

Sursa articol: curierulnational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primul dispozitiv Apple cu AI ar putea fi o tableta

07:55, 29.04.2024 - Pana la toamna, cand va lansa primele functii de AI pe iPhone, Apple prezenta in curand doua noi iPad-uri, in cadrul unui eveniment ce va avea loc pe 7 mai. Printre modelele asteptate la acest eveniment se numara si un nou iPad Pro, modelul de top al tabletelor Apple. Acesta ar urma sa devina primul…

Italia susține ca a interceptat avioane rusești deasupra Marii Baltice

23:50, 29.03.2024 - Forțele aeriene italiene au anunțat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internaționale din Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusești, scrie Reuters.

Avioane rusești, interceptate deasupra Marii Baltice de forțele aeriene italiene

23:05, 29.03.2024 - Forțele aeriene italiene anunta ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internaționale din Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusești.

Avioane de lupta ale Italiei a interceptat aeronave rusesti deasupra Marii Baltice

22:51, 29.03.2024 - Fortele aeriene italiene au anuntat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internationale in Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusesti, relateaza Reuters.

Este oficial: A cazut contractul pentru corvete

16:50, 14.03.2024 - Guvernul a abrogat, joi, hotararea privind circumstantele si procedura aferente Programului de inzestrare „Corveta multifunctionala”. Conform unui comunicat transmis de Executiv, decizia a fost luata deoarece castigatorul licitatiei nu si-a mentinut oferta si nu a semnat acordul-cadru in termenele solicitate…

Accident rutier cu victima la intersectia strazilor Isaccei si Unirii din Tulcea!

08:55, 09.03.2024 - Ieri, 08 martie 2024, un eveniment rutier s a produs in municipiul Tulcea.Potrivit IPJ Tulcea, un barbat de 55 de ani, ar fi condus un autobuz pe strada Isaccei din municipiul Tulcea iar la intersectie cu strada Unirii, nu a acordat prioritate unui autoturism care circula regulamentar, intrand in coliziune…

Cel putin trei avioane rusesti avariate, in urma atacului ucrainean asupra unui aerodrom din Crimeea

18:46, 02.02.2024 - Cel putin trei avioane rusesti care stationau la baza aeriana Belbek, situata in extremitatea vestica a peninsulei ocupate Crimeea, au fost avariate miercuri dupa un atac aerian, a declarat vineri purtatorul de cuvant al Fortelor aeriene ucrainene, Iuri Ignat, citat de EFE.

Transferul a 41 de avioane Hornet din Australia, sabotat de un oficial ucrainean: „Nu avem nevoie de gunoaiele voastre zburatoare”

14:45, 02.02.2024 - Un oficial de rang inalt al Forțelor Aeriene ucrainene a refuzat oferta a doi australieni de a primi 41 de avioane de lupta F/A-18 Hornet scoase din uz ale țarii, declarand fara menajamente ca „nu avem nevoie de gunoaiele voastre zburatoare”, a relatat Australian Financial Review la 30 ianuarie.


Ce parere ai despre aceasta stire?