Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Euromoney 2019, temele majore: Taxa pe activele bancare din Romnia, mbătrnirea demografică și Brexitul

Publicat:

Peste 1500 de delegați, miniștri de Finanțe, bancheri centrali, bancheri comerciali, oficiali ai marilor banci de investiții, analiști economici dar și reprezentanți ai fondurilor de investiții și-au dat întâlnire marți și miercuri la Viena, unde a avut loc conferința anuala Euromoney. Printre temele discutate în pauzele panelurilor, subiectul preferat era situația din România. Temele oficiale erau legate de evoluțiile economiilor europene, iar Bulgaria era data ca exemplu de țara stabila în regiune. &"Este una dintre cele mai stabile 3 țari europene&", a subliniat…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mircea Hava: Votul din 9 iunie este mai important ca oricand, iar europenii ințeleg mai bine importanța Uniunii și a instituțiilor europene

09:50, 19.04.2024 - Ultimul sondaj Eurobarometru arata ca cetațenii Uniunii Europene ințeleg importanța alegerilor din iunie, nu doar ca parte a unui proces democratic funcțional, dar mai ales in cheia situației geopolitice actuale și a provocarilor la care trebuie sa facem fața, impreuna. E un lucru firesc și imbucurator,…

Austria sfideaza Romania și Bulgaria: am intrat in Schengen, dar inca ne verifica pe aeroport

11:35, 03.04.2024 - La 1 aprilie, fara nicio gluma, prima zi de lucru de cand Bulgaria și Romania sunt in Schengen cu frontierele aeriene si maritime, un reporter al publicatiei bulgare 24CHASA a facut un drum scurt pana la Viena. Pe aeroportul din Viena, in ciuda acordului, austriecii verifica in special cetațenii romani…

Gerhard Karner anunța de langa Catalin Predoiu ca „ar fi greșit sa stabilim o data” pentru ridicarea granițelor terestre Schengen

13:25, 02.04.2024 - Ministrul de interne austriac Gerhard Karner a declarat marți, 2 aprilie, la o conferința de presa comuna ținuta la Viena alaturi de omologul roman Catalin Predoiu, ca nu poate preciza cand va intra Romania in Schengen și terestru.„Vom colabora in continuare pentru imbunatațirea Spațiului Schengen.…

Bulgaria deschide porțile Schengen pentru ruși: un atac la securitatea Europei

21:01, 17.03.2024 - Bulgaria a luat o decizie ingrijoratoare care amenința sa submineze principiile și valorile spațiului Schengen. De la 1 aprilie, statul european va incepe sa elibereze vize Schengen pentru cetațenii ruși, deschizand astfel calea pentru intrarea necontrolata a acestora in Europa. Aceasta mișcare brusca…

O noua lovitura in ziua in care Nehammer vine la București. Ministrul austriac: Nu putem discuta de Schengen terestru

09:45, 05.03.2024 - Prezent, luni, la o reuniune a ministrilor de interne si de justitie din UE, Gerhard Karner a fost intrebat de jurnalisti daca in viitorul apropiat se va schimba ceva in pozitia Austriei in ceea ce priveste intrarea deplina in Schengen a Romaniei si Bulgariei, inclusiv cu granitele terestre.„Am avut…

Austria continua sa se opuna aderarii complete a Romaniei la Schengen

19:11, 26.02.2024 - Ministrul de interne al Austriei, Gerhard Karner, continua sa se opuna aderarii complete a Romaniei la Spațiul Schengen. El și-a anunțat, din nou, aceasta poziție, in cadrul unei dezbateri Schengen privind Romania și Bulgaria, organizata la Innsbruck. Potrivit publicației Oberosterreichisches Volksblatt,…

Mutarile efectuate și in Romania schimba total jocul in Balcani și Europa de Est

00:50, 20.02.2024 - Noile interconexiuni, infrastructuri și achiziții energetice formeaza cadrul pentru afirmarea Greciei drept factor cheie pe piața energetica a Europei de Sud-Est, o piața reconfigurata in principal pe baza a doi factori: tranziția catre un mix energetic mai puțin poluant și reducerea prezenței gazelor…

Mircea Hava: Sprijinul oferit ucrainenilor in legatura cu subiectul cerealelor trebuie dublat de o plasa de siguranța pentru națiunile din UE

15:05, 18.02.2024 - Exista raul razboiului, si e evident ca exista, dar cum poți sa-i combați efectele, sa-ti oferi ajutorul, fara a acutiza propriile neajunsuri? Cei care au pornit  razboiul din Ucraina știu ca europenii sunt dați peste cap de acest paradox al facerii de bine. Pentru ca, daca ajuți, ajungi sa-i incurci…


Ce parere ai despre aceasta stire?