Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Euroliga de baschet: Barcelona, Lokomotiv şi ŢSKA au obţinut victorii în grupe

Publicat:

Barcelona a obtinut o victorie chinuita in partida cu Zielona Gora, in Euroliga de baschet. Formatia catalana a invins cu scorul de 78-72.

, cu 23 de puncte, a facut diferența pentru formația blaugrana și a devenit cel mai bun marcator al meciului. Aceasta a fost prima victorie pentru Barcelona in Euroliga de baschet din acest sezon.

Tot in Grupa C, a fost invinsa dramatic de Lokomotiv - . Rușii conduceau cu șapte puncte in ultimul sfert, dar cu 12 secunde inainte de final, Vougioukas a egalat spectaculos.

Imediat la faza…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Ucraina trimite pușcariași sa lupte cu rușii. Se pot inscrie și cei condamnați pentru o singura crima

14:45, 09.05.2024 - Ucraina va incepe sa recruteze deținuți  pentru front, in conformitate cu o noua lege menita sa ii consolideze forțele din prima linie a razboiului cu Rusia. Folosind o tactica pe care Moscova s-a bazat in 2022, Kievul va oferi anumitor condamnați o cale spre libertate daca sunt dispuși sa se alature…

LIVETEXT Razboi in Ucraina, ziua 779 | Rușii obțin victorii lente, dar sigure, pe front, profitand de slaba aparare antiaeriana a Kievului

07:51, 12.04.2024 - Forțele rusești iși folosesc capacitatea de a lansa lovituri aeriene impotriva pozițiilor avansate ucrainene pentru a caștiga incet, dar sigur, teren pe campul de lupta. Potrivit experților militari, Moscova a folosit masiv bombe aeriene care au dus in final la capturarea localitații Avdiivka și se…

Moscova susține ca are probe privind implicarea Ucrainei in atentat. SUA raspund ca rușii sunt niste ”negutatori de balegar”

11:30, 31.03.2024 - Rusia a anuntat joi ca detine ”proba” care arata ca autorii atentatului soldat cu 143 de morti in apropiere de Moscova intretineau legaturi cu ”nationalisti ucraineni”, acuzatii catalogate de catre Statele Unite drept ”propaganda absurda”, relateaza AFP.

Rușii spun ca presupușii atacatori de la Moscova ar fi actionat sub influenta drogurilor

20:20, 28.03.2024 - Cei patru principali suspecti arestati dupa atacul terorist de la sala de concerte Crocus City Hall, de langa Moscova, s-ar fi aflat sub influenta drogurilor in momentul in care au executat impuscaturile in masa, transmite DPA, citand agentia rusa oficiala de presa TASS.

Cu cine a vorbit Vladimir Putin la telefon, imediat dupa atacul terorist din Moscova. Noi detalii despre cazul care a ingrozit Rusia

17:15, 24.03.2024 - S-a aflat cu cine a discutat Vladimir Putin la telefon, la scurt timp dupa ce a aflat de atacul terorist din Moscova! Tragediile au șocat pe toata lumea! Iata noi detalii despre cazul halucinant care a ingrozit Rusia.

In Rusia a inceput „pranzul impotriva lui Putin”: Rușii stau la coada la secțiile de votare in ultima zi a alegerilor

13:10, 17.03.2024 - Grupuri de oameni au inceput sa se adune in fața secțiilor de votare din Moscova, dupa ce Iulia Navalnaia, vaduva fostului opozant al lui Putin Aleksei Navalnii, a facut apel la organizarea unui protest duminica, in cea de-a treia și ultima zi a alegerilor prezidențiale din Rusia, informeaza presa internaționala.

Parlamentul European dezbate astazi situația tezaurului național al Romaniei sechestrat de Rusia

07:41, 14.03.2024 -  Eurodeputatul Eugen Tomac (PPE) declara saptamana trecuta pentru AGERPRES ca initiativa se inscrie in contextul in care Uniunea Europeana si-a adoptat anul trecut strategia privind recuperarea bunurilor de patrimoniu traficate ilicit in Europa.''Am participat la aceasta dezbatere (privind strategia…

Coada de 2 km la inmormantarea lui Alexei Navalnii. Rusii care l-au omagiat au strigat „Putin, criminal” si „Rusia fara Putin”

09:55, 02.03.2024 - Disidentul rus  Aleksei Navalnii a fost condus astazi pe ultimul drum , iar autoritatile ruse au supravegheat atent momentul. In fata bisericii din Moscova unde s-a tinut slujba de inmormantare, rusii au facut o coada care se intindea pe 2 km. Cu o zi inainte, fortele de ordine au patrulat zona si au…


Ce parere ai despre aceasta stire?