Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Eugenia Şerban trece prin clipe grele: "Problema mea se poate transforma oricând în cancer"

Publicat:

Eugenia Serban trece prin cele mai cumplite momente din cauza unei probleme de sanatate care o chinuie de câteva luni. Actrita a fost victima unui caz de malpraxis.

se confrunta cu niste tumori extrem de grave care s-au dezvoltat în zona bustului, dupa ce a fost supusa unei interventii nereusite. Invitata în emisiunea "", de la , actrita a vorbit sincer despre sanatatea ei.

"Problema mea se poate transforma oricând în cancer. Am suferit cumplit si nu am dat niciodata…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fost jucator de la Dinamo trece prin clipe grele: Apelul suporterilor din DDB

17:11, 14.04.2024 - DDB Prahova a anuntat, duminica, in social media, ca fostul jucator dinamovist Ionut Serban are nevoie urgenta de donare de sange.“Fostul nostru jucator, Ionut Serban (28 ani), are nevoie, urgent, de ajutor.

Zodia protejata de Univers pana in mai 2024. Acești nativi vor uita de suferința si de clipe grele

10:50, 31.03.2024 - Anul 2024 va marca inceputul unei perioade excelente pentru o zodie din horoscop. Va avea noroc in dragoste, cariera, dar și pe plan financiar. In plus, acest semn zodiacal va fi protejat de Univers și nu va intampina probleme pana in mai 2024. Viața acestui nativ va fi lipsita de greutați și se va…

„Am fost luata cu targa!”. Claudia Patrașcanu, despre cele mai grele momente din cariera. Artista a trecut prin clipe cumplite

20:20, 18.03.2024 - Claudia Patrașcanu a vorbit despre cele mai grele momente din cariera ei. Artista a trecut prin clipe cumplite, astfel ca a avut momente cand a fost luata cu salvarea de la evenimentele pe care le onora. Iata ce declarații a facut fosta soție a lui Gabi Badalau despre acest subiect delicat!

De ce este greu de dovedit ca metalele grele produc cancer la oameni. Explicațiile specialiștilor

22:05, 01.03.2024 - Contaminarea cu metale grele poate produce cancer. Cel puțin asta spun studiile internaționale. Din pacate, in Romania nu exista nicio posibilitate de a determina in ce masura aceste metale grele provoaca afecțiuni. Nu exista statistici, dovezi, iar pentru a le aduna, e nevoie de mult timp.

Regele Charles i-a cerut unui preot de la Muntele Athos sa se roage pentru el, dupa ce a fost diagnosticat cu cancer. Momente grele pentru suveranul britanic

11:50, 27.02.2024 - Cu toții știm ca Regele Charles trece prin clipe grele de cand a aflat ca are cancer! Suveranul britanic i-a cerut unui preot de la Muntele Athos sa se roage pentru el, dupa ce a fost diagnosticat. Declarațiile parintelui Efrem Vatopedinu.

Prodanca. Punct și de la capat. Cu ce problema se confrunta Sarah Dumitrescu, fiica cea mica a Anamariei Prodan. Sportiva a trecut printr-o operație complicata: „M-am accidentat...” / VIDEO

17:00, 18.02.2024 - In cadrul emisiunii „Prodanca. Punct și de la capat” de la Antena Stars, Sarah Dumitrescu, fiica cea mica a Anamariei Prodan, a vorbit despre problema de sanatate cu care se confrunta. Sportiva a trecut printr-o operație complicata. Iata ce a pațit tanara și ce masuri a luat!

Xtra Night Show. Care este starea de sanatate a lui Nick Radoi. Milionarul a trecut prin parte de clipe de coșmar, dupa ce a fost diagnosticat cu cancer: „Dumnezeu a fost cu mine” / VIDEO

22:10, 16.02.2024 - Nick Radoi a fost diagnosticat cu cancer! Milionarul a trecut prin parte de clipe de coșmar, dupa ce a fost diagnosticat cu cancer. Iata care este starea actuala de sanatate a omului de afaceri, dar și cum a reușit sa treaca peste aceasta etapa grea din viața lui!

Clipe grele pentru Carmen Tanase. Ce mesaj a postat actrița pe rețelele de socializare: ”Tare dor o sa ne fie” / FOTO

13:55, 05.02.2024 - Carmen Tanase trece prin momente dificile in aceasta perioada. Actrița a suferit o mare pierdere, patrupedul sau, Obama, a murit. Pe rețelele de socializare a fost postata o imagine cu acesta, alaturi de cateva cuvinte deosebite, fiind menționat și faptul ca ii va fi simțita lipsa.


Ce parere ai despre aceasta stire?