Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Eugenia a pozat sexy, Gabi a reac:ionat! Ce mesaj a transmis concurentul ~Insula iubirii

Publicat:

ti:i vorba aia: the show must go on! A"adar, Gabi "i Eugenia continuE sE fie asocia:i unul cu celElalt, la ceva vreme de la incheierea aventurii pe ~Insula iubirii. Atunci cand cineva i-a cerut pErerea lui Gabi legat de o pozE incendiarE a ispitei, fostul concurent a reac:ionat rapid!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 9. Maria, fosta iubita a lui Cristian vrea sa intre in casa: „Ma duc sa fac dreptate”. Ce mesaj i-a transmis

17:11, 22.05.2024 - Maria Lungu, fosta iubita a lui Cristian vrea sa intre in casa Mireasa. Tanara a susține ca vrea sa faca lumina in mai multe situații dupa ce a fost menționata de mai multe ori in emisiune.

Ce mesaj le-a transmis președintele liberalilor. Daca nu e NATO…

20:40, 19.05.2024 - Șefia NATO pare tot mai inaccesibila pentru președintele Klaus Iohannis, dar nu-și pierde cumpatul. Surse politice spun, pentru Antena 3 CNN, ca Iohannis le-ar fi transmis liberalilor ca el va obtine o functie la nivelul Uniunii Europene, indiferent de rezultatul negocierilor pentru functia de secretar…

De pe patul de spital, Florin Piersic a transmis un mesaj prin medici: 'Exact așa mi-a spus. O sa spuna lucrurile pe care nu le-a spus pana acum'

16:50, 17.05.2024 - Medicul Adrian Marinescu, director medical in cadrul Institutului National de Boli Infectioase „Matei Bals” din Capitala, a afirmat ca actorul Florin Piersic se simte bine, evolutia lui continua sa fie una favorabila si sunt pasi mici in aceasta directie, dar a precizat ca recuperarea este un proces…

Xtra Night Show. Care este relația dintre Catalin Botezatu și tatal sau. Ce mesaj a transmis designerul: „Am fost intr-o competiție”

10:46, 15.05.2024 - Catalin Botezatu, unul dintre cei mai apreciați designeri din Romania, a vorbit despre relația cu parintele sau. De-a lungul anilor nu au fost apreciați, iar diagnosticul crunt pe care l-au primit amandoi, i-a facut sa devina mai uniți.

Ce mesaj a transmis Antonia de la Mireasa, sezonul 9. Ieri, concurenta a fost eliminata din competiție / FOTO

14:15, 27.04.2024 - In cursul zilei de ieri, iubita lui Cristian a fost eliminata din casa Mireasa, sezonul 9. Cu lacrimi in ochi, Antonia și iubitul ei și-au luat ramas-bun. Vizibil copleșiți de durere, cei doi au fost nevoiți sa se desparta dupa ce publicul a decis ca tanara sa iasa din competiție. 

Elicopterul Ingenuity trimis de NASA pe Marte a transmis ultimul sau mesaj spre Terra. Care va fi noua lui misiune

14:40, 17.04.2024 - Micul elicopter Ingenuity, trimis de NASA pe planeta Marte, a transmis ultimul sau mesaj spre Terra si va fi utilizat de acum inainte ca o baza fixa pentru colectarea de date de pe suprafata "Planetei Rosii", a anuntat marti agentia spatiala a Statelor Unite, citata de AFP.

Mireasa, sezonul 4. Cum s-a pozat Ela dupa ce a ajuns de urgența la spital. Ce mesaj le-a transmis susținatorilor sai

15:46, 08.04.2024 - Ela, fosta concurenta din sezonul 4 Mireasa, și-a ingrijorat susținatorii dupa ce soțul ei a facut un anunț neașteptat. Petrica Nemeș a dat vestea ca partenera lui a ajuns de urgența la spital in urma cu mai bine de o saptamana. Iata ce mesaj a transmis tanara.

Lino Golden, mesaj romantic de ziua iubitei sale, Delia. Ce i-a transmis fostul concurent de la Power Couple Romania: ”Te iubesc cel mai mult” / FOTO

15:40, 10.03.2024 - Lino Golden și Delia Salchievici au o relație frumoasa de doi ani. Artistul i-a facut o urare speciala iubitei sale cu ocazia zilei de naștere. Cu toate ca aniversarea este maine, pe 11 martie, și-a dorit sa fie primul care o felicita și i-a transmis cele mai profunde sentimente pe care le are.


Ce parere ai despre aceasta stire?