Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Esteticianul vedetelor a ajuns din instigator victimă şi ar fi apelat la un cunoscut din Mossad

Publicat:

Surse judiciare au declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca medicul estetician ar fi ajuns sa fie amenintat de persoanele carora le-a cerut sa recupereze in numele sau, de la un alt medic estetician, , fost colaborator al sau, suma de 80.000 de euro, context in care ar fi apelat la un cunoscut din serviciul secret israelian Mossad.

Sursele citate au aratat ca Morad a discutat cu doi din cei patru cetateni israelieni retinuti pentru fapte cu violenta de catre DIICOT pentru a recupera suma de bani de la medicul estetician .

Cei doi angajati…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

ANAF a pus ochii pe banii de la nunta! Este cazul ca mirii sa-și faca probleme cu privire la darul de nunta?

11:10, 03.06.2024 - Inca de acum cateva luni, ANAF a tot adus in discuție impozitarea impusa asupra veniturilor care nu pot fi justificate, aducand la cunoștința ca au pus ochii și pe banii de la nunta. Deși mulți au crezut ca ANAF vrea impozitarea darului de nunta, din cauza unei informari eronate, nu mirii trebuie…

Peripețiile unei jurnaliste germane in Romania. „Bucureștiul nu reprezinta nimic și nu e cunoscut pentru nimic clasic de frumos”

10:35, 03.06.2024 - O jurnalista din Germania a petrecut cateva zile in București, iar la final a povestit experiențele sale, in paginile ziarului Der Spigel. Dezamagita de aspectul orașului, ea a descoperita totuși o alta frumusețe in capitala Romaniei.

Banii nu aduc fericirea! Cu ce probleme se confrunta oamenii bogați

01:40, 15.05.2024 - Contrar percepției publice, cei extrem de bogați se confrunta adesea cu aceleași probleme emoționale ca și restul oamenilor. Terapeuții care ii consiliaza pe milionari și miliardari au dezvaluit pentru CNBC ca aceștia se lupta cu sentimente de izolare, depresie și paranoia.

Un fost agent al Mossad a prezis inca de acum sapte ani atacul Hamas de la 7 octombrie / Povestea lui Mishka Ben-David

22:15, 24.04.2024 - Mishka Ben-David este un fost agent al Mossad, convertit in scriitor, care inca de acum sapte ani a anticipat un atac al gruparii islamiste palestiniene Hamas asupra kibuturilor israeliene, precum si un atac cu rachete iranian asupra Israelului, dar nu face din asta un titlu de glorie, mai degraba este…

Scene de groaza in Capitala: femeie atacata pe strada cu un cuțit de un barbat cu probleme psihice

10:25, 24.04.2024 - Scene de groaza in Capitala: femeie atacata pe strada cu un cuțit de un barbat cu probleme psihiceAu fost scene de groaza in centrul Capitalei! O femeie a fost atacata din senin pe strada de un barbat cu un cuțit in mana. Potrivit primelor date, individul, de 73 de ani, ar avea unele probleme psihice.…

Un barbat din Harghita, victima unei escrocherii de 180.000 de euro. Cum a pierdut banii

18:15, 22.04.2024 - Un barbat din Harghita a fost escrocat de cațiva indivizi și a pierdut suma de 180.000 de euro. Aceștia i-au promis ca se va imbogați, dar finalul nu a fost cel așteptat. Polițiștii din județ trag un semnal de alarma cu privire la astfel de fraude.

Vlad Gutau, unul dintre cei mai mari investitori imobiliari din Valcea. Fiul primarului, afaceri controversate

23:15, 04.04.2024 - In doar trei ani, fiul lui Mircia Gutau a devenit unul dintre cei mai mari dezvoltatori din Ramnicu Valcea. Compania sa, Continental Properties, denumita inițial Vlad Gutau Invest, avea inca de la inceput 25 de milioane de lei in conturi. Despre proveniența acestei sume nu se știu foarte multe. Banii…

Crima in Mehedinți. Un barbat și-a ucis cu sange rece mama. Agresorul are probleme mari cu alcoolul: ”Ii lua banii”

08:41, 21.03.2024 - Crima șocanta in Mehedinți. Un barbat și-a ucis cu sange rece mama, in urma unui conflict aprins despre bani. Acesta are probleme mari cu alcoolul, astfel ca nu s-a oprit de la a face un gest șocant. Mama lui și-a sarbatorit curand ziua de naștere, iar acum urmeaza sa fie inmormantata.


Ce parere ai despre aceasta stire?