Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

'Este inca un pericol pentru ea insasi'. Ce decizie a luat familia Regelui muzicii pop pentru a o proteja pe Paris Jackson

Publicat:

, fiica in varsta de 15 ani a lui , se confrunta cu o depresie si a avut o tentativa de suicid pe 5 iunie, scrie Mediafax. Aceasta si-a taiat venele si a inghitit mai multe pastile, informeaza contactmusic.com.

O sursa a declarat pentru revista People ca Paris a fost internata in aceasta clinica pentru ca bunica ei, , care este si tutorele sau legal, si mama biologica a tinerei, , au decis ca ea nu este pregatita sa se intoarca acasa.

"Cred ca Paris este inca un pericol pentru ea insasi. , cat si…

Citeste articolul mai departe pe mtv.ro…  

Sursa articol: mtv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rocada „tata-fiica” la Primaria Corbi. Virgil Baciu, din toamna socru mic: „Fata mea va pune familia pe primul plan”

13:05, 02.05.2024 - Dupa o pauza de patru ani de administrație publica, Virgil Baciu va candida din nou pentru funcția de primar al comunei, funcție pe care a onorat-o in perioada 2012-2020. Fata sa, Anca Baciu, actuala primarița, va face un pas in spate. Motivul e unul personal, l-a facut public chiar ea, sambata, la…

Simona Gherghe le sarbatorește zilele onomastice soțului și fiicei sale! Sfantul Gheorghe este o tradiție in familia lor: ”A patra generație...”

16:15, 23.04.2024 - Simona Gherghe iși sarbatorește fiica și șoțul! Astazi este ziua lor onomastica, astfel ca le-a transmis un mesaj impresionant. Se pare ca Sfantul Gheorghe este foarte important pentru ei, caci face parte din familia lor de multe generații! Mesajul prezentatoarei TV a fost o surpriza minunata pentru…

Mesajul lui David Popovici, dupa ce s-a aflat ca va avea paza privata si va sta la un hotel de lux, la Paris. „Este o cazare de 3 stele, o decizie de echipa”

21:35, 29.03.2024 - Campion european, mondial, deținator de record mondial, sportivul roman se pregatește pentru cea mai importanta competiție a carierei sale. In urma informațiilor aparute in spațiul public, a simțit nevoia sa reacționeze. Care a fost mesajul lui David Popovici, dupa ce s-a aflat ca va avea paza privata…

Gabriela Cristea și-a sarbatorit fiica! Micuța Iris a implinit 5 ani! Ce surprize i-a pregatit prezentatoarea TV / FOTO

14:05, 17.03.2024 - Zi de sarbatoare in familia gabrielei Cristea! Celebra prezentatoare TV i-a organizat o petrecere de basm fetiței sale! Iris a implinit varsta de 5 ani și a fost inconjurata de prietenii și familia ei. Gabriela Cristea a pregatit o mulțime de surprize pentru Iris!

Familia femeii care a murit la spitalul Movila din Ploiești, declarații cutremuratoare! Fiica ei vrea ca medicii sa fie pedepsiți: ”Nu pot sa deschid sicriul”

10:05, 07.03.2024 - Apar din ce in ce mai multe detalii șocante despre tragedia de la spitalul Movila din Ploiești. Familia femeii moarte vrea sa știe de ce ea nu a putut fi salvata, in timp ce alți pacienți au fost. Fiica femeii a vorbit cu medicii, iar declarațiile ei sunt ingrozitoare. Iata ce i s-a spus!

Mesajul emoționant postat de fiica lui Dinu Sararu inainte ca acesta sa treaca in neființa. Ce i-a transmis regretatului sau tata: "Te iubesc mai presus de viața mea..." / FOTO

18:25, 02.03.2024 - Incepand de astazi, lumea literaturii din Romania e mai saraca. Dinu Sararu, scriitor și om de teatru, s-a stins din viața la varsta de 92 de ani. Inainte ca acesta sa treaca in neființa, fiica sa, Alexandra, a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Scandal intr-o familie bogata din Romania - Fiica unui celebru om din fotbal iși acuza soțul de tentativa de omor

11:21, 29.02.2024 - Un scandal zguduie familia unui important milionar roman. Fiica lui Marin Condescu (fost președinte al clubului de fotbal Pandurii Targu-Jiu), Anița, este angrenata intr-o batalie juridica fara precedent cu soțul ei instrainat, George Carstoiu. Anița Condescu l-a acuzat pe soțul ei de tentativa de omor.…

Activistii PETA au cumparat trei porumbei voiajori de pe unul dintre domeniile regelui Charles al III-lea

21:55, 28.02.2024 - PETA (People for the Ethical Treatment of Animals), o cunoscuta organizatie care militeaza pentru drepturile animalelor, a cumparat si a relocat trei porumbei voiajori de pe domeniul Sandringham, detinut de regele Charles al III-lea.


Ce parere ai despre aceasta stire?