Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Este DOLIU în lumea fotbalului! "Amintirea celui mai bun golgheter va fi păstrată pentru totdeauna"

Publicat:

Fostul international est-german , cel mai bun marcator din istoria RDG, a incetat din viata la varsta de 71 de ani in ''urma unei indelungate maladii'', a anuntat, sambata, fostul sau club Magdeburg, informeaza AFP.Supranumit "" din Est, in semn de omagiu pentru prolificul jucator din Germania din Vest, care teroriza apararile la acea vreme, atacantul a marcat 55 de goluri in 102 meciuri pentru selectionata RDG si un total de 223 de ...

Citeste articolul mai departe pe cugetliber.ro…  

Sursa articol: cugetliber.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea fotbalului. Un jucator important s-a stins din viata

17:30, 10.04.2024 - E doliu la Dinamo Un important jucator al legendarei echipe a murit Vestea a fost data de echipa Marian Costea a fost un important jucator de hochei al Dinamo. Acesta s a stins din viata la 71 de ani. Era deja internat in spital, insa a fost tinut in viata cu ajutorul aparatelor, potrivit stiripesurse.ro.Iata…

Doliu in lumea filmului german! Peter Sodann, cunoscut din cel mai longeviv serial politist difuzat in Germania, 'Tatort', a incetat din viata la 87 de ani

14:35, 07.04.2024 - Actorul german Peter Sodann, cunoscut in special datorita rolului sau din cel mai longeviv serial politist difuzat in Germania, "Tatort" ("Scena crimei"), a incetat din viata la varsta de 87 de ani, a anuntat duminica familia sa, transmite agentia DPA, citat de Agerpres.

Doliu in lumea fotbalului romanesc! A murit Emeric Ienei! Implinise recent 87 de ani

14:30, 04.04.2024 - Este zi de doliu in lumea fotbalului romanesc! A murit Emeric Ienei! Anunțul trist a șocat pe toata lumea. Antrenorul care a caștigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua in anul 1986 implinise recent varsta de 87 de ani.

Doliu in lumea fotbalului! Un mare antrenor s-a stins din viața la varsta de 78 de ani / FOTO

17:46, 22.02.2024 - Lumea fotbalului internațional, in doliu! A murit un mare antrenor. Cel care a cucerit Liga Campionilor cu FC Porto și a fost adversar al Stelei in 1994 s-a stins din viața la varsta de 78 de ani.

Doliu in lumea sportului. Fotbalistul care a adus victoria Germania in finala Cupei Mondiale din 1990 a murit / FOTO

13:15, 20.02.2024 - Lumea fotbalului mondial este in doliu, dupa ce un jucator important a murit. Avea 63 de ani și s-a stins din viața luni seara, in urma unui stop cardiac. A scris istorie pentru echipa Germaniei la finala Cupei Mondiale din 1990.

Doliu imens in lumea muzicii din Romania. Era unul dintre cei mai iubiți, care a fost cauza morții lui Petre Masala

14:00, 19.02.2024 - Dupa o viața pusa in slujba folclorului autentic romanesc, Petre Masala s-a stins din viața la varsta de 83 de ani. Este doliu imens in lumea muzicii din Romania, avand in vedere ca era unul dintre cei mai iubiți folcloriști.

Un puști din Stanilești uimește lumea fotbalului. Nu a fost descoperit pe terenul din sat, ci la un club mare din Germania (FOTO)

00:45, 19.02.2024 - IZBANDA… Povestea uluitoare a unui copil din satul Stanilești vine sa dovedeasca faptul ca, uneori, cei plecați din Vaslui pe urmele propriilor speranțe, au mai multe șanse sa se intalneasca cu succesul, decat daca ar fi stat in locurile natale. Este vorba despre Rareș Silitra, puștiul de 15 ani care…

Doliu in lumea fotbalului! Un cunoscut sportiv a murit la 28 de ani, in accident / FOTO

11:30, 15.02.2024 - Lumea fotbalului este in doliu! Un cunoscut sportiv s-a stins din viața la varsta de 28 de ani, dupa ce a fost implicat intr-un grav accident rutier. Atacantul nu a avut nicio șansa de supraviețuire in urma impactului.


Ce parere ai despre aceasta stire?