Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Este bine să mănânci carne, ouă și lactate? Răspunsul nutriționistului Wasim Nazer: „Ăsta este scopul”

Publicat:

Știm ce rol important joaca alimentația in sanatatea organismului uman, insa devine din ce in ce mai dificil sa ne dam seama ce produse ar trebui sa consumam și pe care ar fi bine sa le evitam. Nutriționistul Wasim Nazer a oferit cateva sfaturi de aur. Este bine sa mananci carne, oua și lactate? Este […] The post Este bine sa mananci carne, oua și lactate? Raspunsul nutriționistului Wasim Nazer: „Asta este scopul” appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cat costa sa mananci la primul restaurant conceput cu AI. Se afla in Dubai și ofera o experiența culinara multisenzoriala

00:30, 06.06.2024 - Dubai, cunoscut pentru inovațiile sale spectaculoase și pentru adoptarea rapida a tehnologiilor de ultima generație, este acum gazda primului restaurant din lume conceput cu ajutorul inteligenței artificiale. Localul nu doar impresioneaza prin conceptul sau unic, dar și prin experiența gastronomica…

Cat de des trebuie sa uzi roșiile, cum știi ca au nevoie de apa? Raspunsul unui gradinar te va surprinde

15:45, 01.06.2024 - Roșia este cea mai cultivata leguma-fruct din gradinile tuturor romanilor. Cultivarea lor poate fi placuta și satisfacatoare, iar ingrijirea acestora nu este deloc grea. Cat de des trebuie sa uzi roșiile? Mulți gospodari nu știau acest lucru. Cat de des trebuie sa uzi roșiile din gradina? Roșia este,…

Parjoale moldovenesti de dieta. Cum le face Cristina Șișcanu, ies pufoase si gustoase. Au doua tipuri de carne

19:40, 30.05.2024 - Cristina Șișcanu iși arata abilitațile culinare in mod constant pe rețelele de socializare și impartașește diferite rețete cu urmaritorii sai. Aceasta a aratat cum se prepara parjoalele moldovenești gatite la aburi. Iata rețeta vedetei. Rețeta Cristinei Șișcanu pentru parjoale moldovenesti de dieta…

5 rețete de perișoare pufoase și gustoase. Secrete ca sa iasa perfecte, exact ca la restaurant

14:20, 22.05.2024 - Aceste 5 rețete de perișoare pufoase și gustoase vor schimba felul in care faci ciorba. Știai ca exista perișoare cu pesmet sau cu griș? Sunt la fel de delicioase ca cele cu orez. In plus, nu trebuie sa folosești doar carne de porc sau vita, ci poți face perișoare din carne de curcan sau pui.  […] The…

Iluzie optica fascinanta pentru minți sclipitoare. Ce vezi prima data in aceasta imagine? Raspunsul te va surprinde total

19:45, 13.05.2024 - Playtech Știri iți prezinta un test de personalitate sub forma unei iluzii optice. Ilustrația impresioneaza mințile sclipitoare, datorita subtilitații și totodata a eleganței cu care a fost realizata. Ce vezi prima data in imagine, va dezvalui ce tip de personalitate ai. Cum funcționeaza testele de…

10 curiozitați despre Planeta Pamant pe care nu le știai. Cele doua supercontinente care au existat acum cateva milioane de ani

14:35, 22.04.2024 - Ziua Pamantului este o sarbatoare internaționala care are loc in fiecare an pe data de 22 aprilie. Scopul acestei date este de a atrage atenția asupra problemelor de mediu și de a promova conștientizarea și acțiunea pentru protejarea și conservarea mediului inconjurator. A fost fondata in anul 1970…

Suceava este parte din Moldova sau Bucovina? Un profesor roman a dat raspunsul

08:40, 16.04.2024 - Mereu a existat intrebarea daca sucevenii sunt, de fapt, bucovineni sau moldoveni. Parerile au fost și sunt imparțite, dar haideți sa aflam ce spun un profesor universitar. Suceava, parte din Moldova sau Bucovina? Numele de Bucovina a fost atribuit de ocupanții austrieci parții de nord-vest a Moldovei,…

Cele mai bune sarmale de post dupa rețeta lui Radu Anton Roman. Ingredientul magic care da tot gustul delicios, nici nu simți ca nu au carne

15:20, 28.03.2024 - Daca nu știi ce sa mai gatești in aceasta perioada, poți opta pentru sarmale. Sunt un preparat potrivit pentru Postul Mare, care nici nu necesita prea mult talent in bucatarie sau ingrediente scumpe. Daca vrei sa iasa ca la carte, urmeaza rețeta celebrului Radu Anton Roman. Care este ingredientul ce…


Ce parere ai despre aceasta stire?