Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Erdogan respinge scuzele NATO după ce a fost prezentat ca "inamic" în cadrul unui exercițiu al Alianței în Norvegia

Publicat:

Președintele turc a respins sambata scuzele NATO dupa ce a fost prezentat drept "inamic" in cadrul unui exercițiu al Alianței Nord-Atlantice desfașurat in Norvegia și a afirmat ca un astfel de comportament lipsit de respect nu poate fi iertat atat de ușor, relateaza Reuters.

"Ați vazut comportamentul lipsit de respect la exercițiul NATO. Exista unele greșeli care nu sunt facute de nebuni, ci de oameni josnici", a spus Erdogan într-un discurs televizat.

"Acest incident nu poate fi justificat cu o simpla scuza",…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

AMANARE Presedintele turc, Recep Erdogan a amanat vizita de la Casa Alba

14:15, 28.04.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a amanat vizita pe care urma sa i-o faca presedintelui american Joe Biden la Casa Alba in ziua de 9 mai, transmit vineri Reuters si AFP, citand oficiali turci care au solicitat anonimatul. The post AMANARE Presedintele turc, Recep Erdogan a amanat vizita de la…

Erdogan nu se mai intalnește cu Biden pe 9 mai. Președintele turc și-a amanat vizita la Casa Alba

22:55, 26.04.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a amanat vizita pe care urma sa i-o faca omologului sau american, Joe Biden, la Casa Alba pe data de 9 mai, transmit vineri Reuters si AFP, citand oficiali turci care au solicitat anonimatul.

Erdogan il considera pe premierul israelian Netanyahu singurul responsabil pentru tensiunile din regiune

20:50, 16.04.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a sustinut marti ca premierul israelian Benjamin Netanyahu si conducerea statului evreu poarta intreaga raspundere pentru escaladarea recenta a tensiunilor din Orientul Mijlociu, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Erdogan il acuza pe Netanyahu: „E singurul responsabil pentru tensiunile din Orientul Mijlociu”

20:45, 16.04.2024 - Presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a sustinut marti ca premierul israelian, Benjamin Netanyahu, si conducerea statului evreu poarta intreaga raspundere pentru escaladarea recenta a tensiunilor din Orientul Mijlociu, transmite Reuters.

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, in vizita in SUA pe 9 mai

17:10, 29.03.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan va efectua o vizita in Statele Unite ale Americii pe 9 mai, a anuntat vineri un responsabil turc din sfera securitatii, informeaza Reuters, potrivit Agerpres. Va fi prima vizita a lui Erdogan la Casa Alba in timpul administratiei presedintelui democrat Joe Biden.…

Razboi in Ucraina, ziua 745. Turcia se ofera sa gazduiasca un summit pentru incheierea pacii intre Ucraina si Rusia

11:55, 09.03.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a anuntat vineri ca tara sa se ofera sa gazduiasca un summit pentru incheierea pacii intre Rusia si Ucraina, pentru a pune capat razboiului, transmite Reuters. La o conferinta de presa dupa o intalnire la Istanbul cu omologul sau ucrainean Volodimir Zelenski, Erdogan…

Erdogan. ”Acesta e punctul final pentru mine”

21:36, 08.03.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a afirmat ca alegerile locale din 31 martie vor fi ultimele in care se implica, transmite vineri agentia oficiala de presa Anadolu, preluata de Reuters. Erdogan a condus Turcia timp de peste doua decenii si a castigat mai mult de zece alegeri dupa primele, in care…

Zelenski se intalnește vineri cu Erdogan, in Turcia

23:10, 07.03.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski va merge vineri intr-o vizita oficiala in Turcia si se va intalni cu omologul sau turc, Recep Tayyip Erdogan, a anuntat joi presedintia de la Ankara, informeaza Reuters, potrivit Agerpres. 


Ce parere ai despre aceasta stire?