Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Erdogan: ”Israelul va trebui să dea socoteală pentru distrugerea a zeci de mii de vieţi”

Publicat:

Președintele Turciei, , a facut referire din nou la crimele din Fașia Gaza și a afirmat in acest context ca Israelul trebuie sa dea socoteala pentru acestea, fiind acte „impotriva umanitații”. „Vor trebui sa dea socoteala pentru distrugerea a zeci de mii de vieti. Desigur, vor trebui sa dea socoteala si pentru opresiune. Iar aceia care sunt partasi la aceasta crima vor da socoteala in fata istoriei, mai intai in fata umanitatii si apoi in fata propriei lor constiinte”, a spus Erdogan intr-un discurs transmis la postul NTV.

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

Erdogan spune ca Israelul va ataca Turcia daca va caștiga razboiul impotriva Hamas: „Nu se va opri in Gaza”

16:46, 15.05.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat, miercuri, ca Israelul va ataca Turcia „mai devreme sau mai tarziu” daca reuseste sa invinga in razboiul cu Hamas din Fasia Gaza, transmite AFP, potrivit Agerpres. 

Erdogan afirma ca a suspendat orice legatura comerciala cu Israelul pentru obtinerea unui armistitiu in Gaza

22:50, 03.05.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat vineri ca suspendarea relatiilor comerciale cu Israelul, anuntata cu o zi inainte, vizeaza sa "forteze" tara sa accepte un armistitiu in Fasia Gaza, relateaza AFP.

Erdogan a suspendat orice legatura comerciala cu Israelul pentru obtinerea unui armistitiu in Gaza

22:45, 03.05.2024 - Presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a declarat vineri ca suspendarea relatiilor comerciale cu Israelul, anuntata cu o zi inainte, vizeaza sa forteze tara sa accepte un armistitiu in Fasia Gaza, relateaza AFP.

Presedintele turc afirma ca a suspendat orice legatura comerciala cu Israelul pentru obtinerea unui armistitiu in Gaza

20:35, 03.05.2024 -  Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat vineri ca suspendarea relatiilor comerciale cu Israelul, anuntata cu o zi inainte, vizeaza sa "forteze" tara sa accepte un armistitiu in Fasia Gaza, relateaza AFP.  

Erdogan se implica in Orientul Mijlociu: l-a primit in vizita pe liderul Hamas

21:01, 20.04.2024 - Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a discutat despre eforturile de a livra ajutor umanitar in Fasia Gaza si de a ajunge la o pace echitabila si durabila in regiune in timpul unei intalniri cu liderul Hamas, Ismail Haniyeh, care a avut loc sambata la Istanbul.

Recep Erdogan s-a intalnit cu liderul Hamas la Istanbul. Turcia cere incetarea focului in Gaza

20:55, 20.04.2024 - Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a discutat despre eforturile de a livra ajutor umanitar in Fasia Gaza si de a ajunge la o pace echitabila si durabila in regiune in timpul unei intalniri cu liderul Hamas, Ismail Haniyeh, care a avut loc la Ista

Ministrul german de Externe spune ca Israelul trebuie sa renunte la controlul asupra Fasiei Gaza dupa razboi

05:30, 30.03.2024 - Ministrul german de Externe, Annalena Baerbock, a declarat joi ca Israelul ar trebui sa renunte la controlul asupra Fasiei Gaza odata ce razboiul impotriva Hamas se va termina, informeaza vineri dpa, conform Agerpres. Intrebata cine ar trebui sa fie responsabil in Fasia Gaza dupa incheierea razboiului,…

Peste 25.000 de femei si copii au fost ucisi in Fasia Gaza. Șeful Pentagonului: Israelul ar trebui sa faca mai mult pentru a-i proteja

19:30, 29.02.2024 - Ministrul american al Apararii, Lloyd Austin, a declarat joi in Congresul SUA ca peste 25.000 de femei si copii au fost ucisi in operatiunea militara lansata de Israel in Fasia Gaza, de la inceputul razboiului pe 7 octombrie, adaugand ca Israelul poate si ar trebui sa faca mai mult pentru a proteja…


Ce parere ai despre aceasta stire?