Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Enola Day: Defăimarea calomnierii

Publicat:

Avand in vedere simplul fapt ca pușcariile patriei sunt pline de oameni de știința, nemaivorbind de realitatea eclatanta a portarilor de instituții cu doctorate in sociologie, psihologie, antropologie și alte...

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Enola Day – Toate cel bune va doresc in aceste zile! Și nu, nu candidez nicaieri și niciunde!

08:00, 03.05.2024 - Ce poți face in aceste zile de sarbatoare continua? Ești prea batran ca sa mai mergi in padure sau la iarba verde, la televizor nu... The post Enola Day – Toate cel bune va doresc in aceste zile! Și nu, nu candidez nicaieri și niciunde! appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Enola Day – Politicianul aradean intre preoți și polițiști (PPP)

07:55, 26.04.2024 - De fapt e vorba de unul și de ceilalți adunați in jurul lui și care se cred politicieni. Cateodata chiar ma mir cand oameni, cunoscuți,... The post Enola Day – Politicianul aradean intre preoți și polițiști (PPP) appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Enola Day – Un om de votat in Aradul furat sau mai vedem noi…

07:45, 19.04.2024 - Gata, a revenit frigul, se incalzesc caloriferele, dar toate astea nu inseamna nimic pe langa fierbințeala campaniei electorale pornite inainte de vreme. Hai sa le... The post Enola Day – Un om de votat in Aradul furat sau mai vedem noi… appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Va abuza statul la eliminarea conținutului ilegal online ceruta de UE? Experți ANCOM: Nu vom fi Poliția internetului. Nimeni nu-și dorește Orwell pe strazi!

11:41, 12.04.2024 - „Defaimarea” ar putea sa nu mai fie considerata „conținut ilegal” care trebuie dat jos de pe internet, iar daca va fi o problema cu un conținut din secțiunea de comentarii a unui ziar, site sau blog, atunci o autoritate relevanta ii va cere firmei de hosting sa faca ceva cu acel conținut, susține intr-un…

Enola Day – Cu o falca in cer, mancand cultura, pornind de la cazul Bulbuc

07:50, 12.04.2024 - Intr-o comunitate mai mica și din ce in ce mai mica, cum este cea aradeana, tu, ziarist, trebuie sa fii cu ochii-n patru. Daca iți... The post Enola Day – Cu o falca in cer, mancand cultura, pornind de la cazul Bulbuc appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Un politician de opoziție din Belarus a murit in inchisoare. Fusese condamnat pentru „defaimarea” lui Lukasenko

14:46, 20.02.2024 - Un activist al opozitiei din Belarus, Igar Lednik, a murit in inchisoare, unde ispasea o pedeapsa pentru „defaimarea” presedintelui Aleksandr Lukasenko, a declarat marti fostul sau partid si un ONG specializat, in aceasta tara cu peste 1.000 de prizonieri politici, potrivit AFP, transmite Agerpres.

Enola Day – Racnetul Online: Dan Puric sau Spirache, eventual Dandanache, președinte?

07:40, 16.02.2024 - Prea mult nu conteaza oricum, din moment ce online au aparut deja tot felul de ghidușenii in care se propune sa il imprumutam pe Johannis... The post Enola Day – Racnetul Online: Dan Puric sau Spirache, eventual Dandanache, președinte? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Enola Day – DNA: Da-Ne, Alții, Doamne… Auleo, nu mai da!

07:45, 09.02.2024 - Au fost vremuri, scurte, e drept, cand inițialele DNA reprezentau promisiunea speranței. Sau speranța promisiunii, e greu de spus dupa anii scurși de atunci. Erau... The post Enola Day – DNA: Da-Ne, Alții, Doamne… Auleo, nu mai da! appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?