Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Emoții câte la el întâlnești, la toată trupa Jukebox nu găsești: “Am murit și am înviat, a nu știu câta oară!” O piesă foarte bună l-a urcat pe Alex Vasilache pe scaun!

Publicat:

Credeați ca daca a urcat pe scena data trecuta, gata cu emoțiile pentru el? De unde! Stați sa-l vedeți acum, la !

a cântat o viața pe scena cu Jukebox. De trupa ați mai auzit, iar pe Alex, separat, l-ați auzit cântând la audiții, când și-a facut curaj sa urce SINGUR pe scena, pentru prima oara!

I-a ieșit foarte bine, iar Horia deja îi promitea succesul solo, daca și numai daca va fi în grupa lui. Eh, n-a fost sa fie și iata-l &"la mâna&" Deliei.

Proba Scaunelor. Face, din nou, ca titirezul, și pâna…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Spectacol magnific pe cerul Romaniei – Aurora boreala

03:00, 12.05.2024 - Aurora boreala a fost vizibila noaptea trecuta in Romania, ca urmare a unei furtunii geomagnatice puternice, și multe imagini impresionante cu fenomenul rar au aparut pe rețelele de socializare. Locuitorii din mai multe județe ale Romaniei au facut fotografii in care apare fenomenul și cum a fost el…

Program Formula 1™, Marele Premiu al regiunii Emilia-Romagna. Urmarește al șaptelea weekend de spectacol de pe circuit, 17–19 mai

16:50, 09.05.2024 - Antena este casa Formula 1™ in Romania. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendara a acestui sport va avea 24 de curse si va fi transmis integral de canalele Antena si in platforma AntenaPLAY.

Dan Negru, primele declarații dupa ce Florin Piersic a fost operat: „A trecut cu bine. Avem treaba in toamna impreuna”. Actorul are 88 de ani

10:15, 30.04.2024 - Dan Negru a avut o prima reacție dupa ce actorul Florin Piersic, in varsta de 88 de ani, a fost operat la Spitalul Militar din Cluj-Napoca. Prezentatorul spune ca maestrul „a trecut cu bine” peste aceasta cumpana. Florin Piersic a fost operat de urgența la un spital din Cluj-Napoca, a anunțat ieri foaiatransilvana.ro.…

Program Formula 1™, Marele Premiu de la Miami. Urmarește al șaselea weekend de spectacol de pe circuit, 3 – 5 mai

12:30, 29.04.2024 - Antena este casa Formula 1™ in Romania. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendara a acestui sport va avea 24 de curse si va fi transmis integral de canalele Antena si in platforma AntenaPLAY.

Program Formula 1™, Marele Premiu al Chinei. Urmarește al cincilea weekend de spectacol de pe circuit, 19 – 21 aprilie

11:20, 15.04.2024 - Antena este casa Formula 1™ in Romania. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendara a acestui sport va avea 24 de curse si va fi transmis integral de canalele Antena si in platforma AntenaPLAY.

Program Formula 1™, Marele Premiu al Japoniei. Urmarește al patrulea weekend de spectacol de pe circuit, 5 – 7 aprilie

12:25, 01.04.2024 - Antena este casa Formula 1™ in Romania. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendara a acestui sport va avea 24 de curse si va fi transmis integral de canalele Antena si in platforma AntenaPLAY.

Program Formula 2™, Marele Premiu al Australiei. Urmarește al treilea weekend de spectacol de pe circuit, 22 – 24 martie

11:41, 18.03.2024 - Antena este casa Formula 1™ in Romania. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendara a acestui sport va avea 24 de curse si va fi transmis integral de canalele Antena si in platforma AntenaPLAY.

Program Formula 1™, Marele Premiu al Australiei. Urmarește al treilea weekend de spectacol de pe circuit, 22 – 24 martie

11:26, 18.03.2024 - Antena este casa Formula 1™ in Romania. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendara a acestui sport va avea 24 de curse si va fi transmis integral de canalele Antena si in platforma AntenaPLAY.


Ce parere ai despre aceasta stire?