Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Emil Boc, mesaj pentru oamenii care s-au îngrămădit să prindă un loc de parcare: "E dreptul lor. Alți 4.200 de clujeni au completat aceeași cerere de acasă"

Publicat:
Emil Boc, mesaj pentru oamenii care s-au îngrămădit să prindă un loc de parcare:

i-a indemnat pe clujeni sa foloseasca serviciile online, asta dupa ce mai mulți oameni s-au așezat la coada inca de marți seara sa depuna cererile pentru inchirierea unui loc de parcare, in condițiile in care ghișeele s-au deschis abia miercuri dimineața.

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol si foto: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Taxa de parcare in Cluj-Napoca, „un moft” pentru aproape 600 de șoferi care au uitat sa o plateasca. Emil Boc: „Mi se pare enorm”

15:10, 11.04.2024 - Poliția Locala a avut o ampla acțiune de verificare a plații taxei de parcare pentru parcarile de pe domeniul public din Cluj-Napoca. Aproape 600 de șoferi au fost prinși pentru ca nu și-au platit taxa de parcare.

Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, mesaj tranșant: Cel mai important este ca romanii sa fie puși in valoare aici, acasa!

18:05, 28.03.2024 - "Cel mai important este ca romanii sa fie puși in valoare aici, acasa!" a afirmat ministrul Muncii Sursa articolului: Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, mesaj tranșant: Cel mai important este ca romanii sa fie puși in valoare aici, acasa! Credit autor: Realitatea De Mures. Source

Clujul, "in vitrina" Bruxelles-ului! Un model de utilizare a fondurilor europene, dar cu focus pe a ține oamenii acasa și chiar de a atrage straini

14:40, 21.03.2024 - O delegație a Comisiei pentru Dezvoltare Regionala (REGI) a Parlamentului European a participat, joi, la o dezbatere cu primarul Clujului, Emil Boc, pe tema „Prezentul și viitorul politicii de coeziune in UE și Romania”.

Primarul Clujului, implicat intr-un uriaș scandal fotbalistic. „Speram ca instanțele sa starpeasca minciunile domnului Boc”

11:25, 10.03.2024 - O postare in care critica un club de fotbal ca a facut blat ii va aduce primarului Emil Boc un proces in instanța. Cel puțin asta au declarat reprezentanții instituției sportive care se declara șocați de „afirmațiile iresponsabile” ale edilului.

Sosoaca, promovata de oamenii lui Putin. Ce mesaj al senatoarei a distribuit Dmitri Rogoz pe o rețea de socializare rusa

14:35, 06.03.2024 - Dmitri Rogozin, fostul șef al Agenției Spațiale ruse, actual senator al regiunii Zaporojie, din sudul Ucrainei, care a fost ocupata de Rusia, a publicat pe o rețea de socializare ruseasca o declarație politica a senatorei Diana Sosoaca, la cerința acesteia.

Locul din Romania unde lupii au ajuns langa casele oamenilor! Populația, avertizata printr-un mesaj RO-ALERT

12:40, 22.02.2024 - Oamenii dintr-o localitate din Romania s-au trezit fața in fața cu o situație incredibila: lupii au ajuns in proximitatea caselelor lor. Aceasta apariție neobișnuita a declanșat un val de preocupare și alarma in randul locuiitorilor, iar autoritațile au reacționat rapid, emițand un mesaj urgent de avertizare…

Un soț agresiv a fugit de politisti cu mașina personala. Ce dispozitiv au folosit oamenii legii ca sa-l prinda

13:15, 15.02.2024 - Un barbat din Suceava care isi agresase sotia a incercat sa fuga de politistii chemati la interventie. A fost urmarit cativa kilometri, iar masina sa a fost oprita cu ajutorul dispozitivului spike, soferul fiind scos din masina si incatusat. A fost internat la Psihiatrie.

Justițiarul italian care distruge camerele radar de pe șosele. Poliția nu poate sa-l prinda, iar oamenii il lauda pe rețelele sociale

13:20, 28.01.2024 - Un italian care se autointituleaza „Fleximan” a distrus cel puțin 15 camere radar in ultimele luni, iar polițiștii nu reușesc sa-l prinda. Acum a fost creat un grup special de poliție, iar patru parchete diferite investigheaza atacurile, relateaza BBC.


Ce parere ai despre aceasta stire?