Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Emil Boc ironizează USR Cluj. „Aveți câteva ore la această masă”. Consilier local: „Am obținut al doilea scor electoral în Cluj-Napoca”

Publicat:

Nicio ședința de fara contre intre putere și opoziție, intre PNL și USR. Ultima cearta dintre cele doua partide politice a vizat numirea unui consilier local in a Acționarilor la Tetarom. „Orașul nu se conduce dupa ifose”, le-a atras atenția USR-iștilor.

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

De cand vor circula autobuzele cu hidrogen la Cluj-Napoca? Emil Boc: „Exista resursa europeana pentru investiție”.

13:55, 14.05.2024 - Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, și ambasadorul Marii Britanii in Romania, Giles Matthew Portman, au testat, saptamana trecuta, un autobuz alimentat cu hidrogen pe strazile din Cluj-Napoca.

Emil Boc, declarații acide la adresa șoferilor clujeni. Edilul ii considera de o alta „calitate”: „Sa nu fim sclavii mașinilor”

14:25, 16.04.2024 - Cunoscut pentru politicile de extindere a „dimensiunii verzi” a Clujului, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a venit cu o serie de declarații savuroase la adresa șoferilor clujeni. Edilul a declarat luni in ședința de Consiliu Local ca daca construiești un oraș cu mai multe spații publice,…

Cinci proiecte din Cluj-Napoca, in valoare de 55 de milioane de euro, pleaca la drum. Emil Boc: „Sunt proiecte fundamentale pentru orașul nostru la care lucrul incepe in teren”.

15:20, 15.04.2024 - Mai multe proiecte de infrastructura educaționala din cadrul HUB-ului din cartierul Borhanci, care include gradinița, școala gimnaziala, liceu și sala de sport, dar și un bazin olimpic, pleaca la drum.

Recenzia unui clujean despre București: ”M-am intors in traficul și in cultura clujeana dupa București și ma simt ciudat. Parca sunt pe alta planeta”

13:25, 11.04.2024 - Un clujean plecat intr-o vizita mai lunga la București a scris o recenzie despre orașul de pe Dambovița, unde se da ora exacta in Romania. Ei bine, orașul acela haotic, cu trafic infernal, cu oameni nesimțiți care vor sa ia și pielea de pe tine, cu aglomerație și fara bun simț s-a mutat la Cluj-Napoca,…

Cat de interesanta se anunța batalia pentru primaria Cluj-Napoca. Boc, marele favorit + ce șanse au ceilalți candidați

17:25, 10.04.2024 - Actualul primar Emil Boc, chiar daca nu și-a anunțat oficial candidatura pana la aceasta data, dar este mandatat de conducerea PNL Cluj, Aurelia Cristea (PSD), Viorel Baltarețu (ADU), Calin Cozma (AUR), Olah Emese (UDMR), Sabin Sarmaș (independent), sunt cei mai importanți candidați anunțați pentru…

Liviu Alexa, fostul presedinte interimar PSD Cluj, și-a anunțat retragerea din partid

12:25, 08.03.2024 - Liviu Alexa, jurnalist și fost președinte interimar al PSD Cluj, a facut publica decizia sa de a renunța la calitatea de membru PSD. Decizia vine in contextul in care lista comuna PSD-PNL pentru europarlamentare include persoane pe care acesta le considera incompatibile cu principiile sale, printre…

Liderul PNL Cluj pune capat speculațiilor: „Emil Boc și Alin Tișe vor candida pentru noi mandate”

11:25, 28.02.2024 - Europarlamentarul Daniel Buda se arata convins ca primarul municipiului Cluj-Napoca și președintele Consiliului Județean Cluj vor candida la alegerile locale pentru noi mandate in funcțiile deținute la ora actuala.

Sabin Sarmaș vrea sa candideze impotriva lui Emil Boc la Cluj: "Daca nu e dus la urmatorul nivel, orașul se va sufoca in curand"

15:30, 18.02.2024 - Sabin Sarmaș, președintele Comisiei pentru Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor din Camera Deputaților, a anunțat ca vrea sa candideze impotriva lui Emil Boc la primaria Cluj-Napoca. Acesta a spus la emisiunea In fața ta, de la Digi24, ca orașul a ajuns intr-o etapa in care trebuie sa "se duca la…


Ce parere ai despre aceasta stire?