Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ema și Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii, sezonul 7 au publicat prima imagine cu fiica lor. Cu cine seamănă micuța nou-născută

Publicat:

Intr-o sesiune de intrebari și raspunsuri, organizata pe rețelele sociale, Ema de la , sezonul 7 a oferit mai multe detalii despre naștere și depre primele clipe alaturi de fiica ei și de Razvan.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cat de mult a crescut fiica Adelinei Pestrițu. Imagine rara cu Zenaida intr-o rochie alba. Cu cine seamana fetița

16:21, 05.05.2024 - Adelina Pestrițiu a publicat o imagine rara cu fiica ei, Zenaida, chiar in perioada Paștelui. Bruneta nu a mai distribuit de mult poze cu micuța pe rețelele sociale, fapt pentru care fanii au fost surprinși cand au vazut cat de mult a crescut fetița.

Razvan Kovacs și Hamude, intalnire de gradul 0 pentru cei doi foști concurenți de la Insula Iubirii.Care a fost motivul intalnirii

12:25, 28.04.2024 - Hamude Kilani a participat la Insula Iubirii in sezonul 2 alaturi de iubita lui, Loredana. Razvan Kovacs a participat la Insula Iubirii in sezonul 7 alaturi de Ema Oprișan. Se pare ca cei doi foști concurenți au multe lucruri in comun.

Insula Iubirii, sezonul 7. Cat de mult seamana fiica Emei Oprișan și a lui Razvan Kovacs cu tatal ei. Micuța este adorabila

15:36, 04.04.2024 - Ema Oprișan și Razvan Kovacs, foștii concurenți din sezonul 7 Insula Iubirii, se mandresc cu o fetița adorabila. Micuța Luna a cucerit prietenii virtuali cu frumusețea ei. Aceasta seamana foarte bine cu tatal ei.

Andreea Catrina, fosta concurenta Mireasa, sezonul 5, a devenit mamica. Ce nume a ales pentru micuța ei / FOTO

09:51, 25.03.2024 - Bucurie mare in familia Andreei Catrina de la Mireasa, sezonul 5. Fosta concurenta a devenit mamica de fetița. Recent, aceasta a facut publice primele imagini cu micuța ei. Cum a numit-o pe fetița.

Insula Iubirii, sezonul 7. Cum arata mama Biancai Giurca. Acestea seamana ca doua picaturi de apa

14:20, 22.03.2024 - Bianca Giurca, fosta concurenta de la Insula Iubirii sezonul 7, se mandrește cu o mama superba. Asemanarea dintre cele doua este uriașa. Se pare ca tanara a moștenit frumusețea de la femeia care i-a dat viața.

Cum iși surprinde Radu Valcan soția, de la mii de kilometri distanța. „Mi-a trimis Adela poza asta. Probabil și-a dorit sa ma fiarba puțin”

12:11, 11.03.2024 - Radu Valcan și Adela Popescu sunt casatoriți din 2015 și au impreuna trei baieți. Cei doi formeaza unul dintre cele mai solide și admirate cupluri din showbiz, iar casnicia lor este exact așa cum au visat. In aceasta perioada, Radu este plecat departe de familie, pentru a filma un nou sezon al emisiunii…

Cum arata fiica lui Mihai Gainușa, concurentul de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Eva seamana mult cu tatal ei

11:55, 07.03.2024 - Mihai Gainușa, concurentul de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor, se mandrește cu o fiica superba. Eva este deja majora și seamana foarte mult cu tatal ei. Iata cat de frumoasa este tanara.

Cat de mare a crescut fiica Izabelei și a lui Blaze de la Mireasa, sezonul 3. Au devenit parinți in urma cu aproape un an: „Te divinizez” / FOTO

13:30, 04.03.2024 - Blaze și Izabela de la Mireasa, sezonul 3, au devenit parinți in vara anului trecut, in luna mai. Foștii concurenți au o fetița, care le aduce bucurii la tot pasul, iar cei doi nu ezita sa posteze imagini alaturi de minunea din viața lor.


Ce parere ai despre aceasta stire?