Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

El e concurentul cu cel mai dureros număr de la iUmor. Delia: „Pentru mine eşti un erou”

Publicat:

Dupa sase sezoane, juratii iUmor credeau ca le-au vazut pe toate, insa nu mica le va fi mirarea sa constate, in cea de-a douasprezecea editie a show-ului, difuzata maine seara, de la 20:00, ca s-au...

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Jessica Karlen, din Suedia, direct pe scena iUmor, cu un super moment de stand-up comedy, duminica, de la ora 20:00, la Antena 1. Delia: ,,Ești minunata, delicioasa, momentul tau a fost magic!”

15:40, 26.04.2024 - Ultima ediție de auditii iUmor o aduce pe scena umorului, direct din Suedia, pe Jessica Karlen, o organizatoare de festivaluri de comedie, care va prezenta un super numar de stand-up comedy, duminica seara, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

iUmor sezonul 16, 31 martie 2024. Naimana și Daniele, numar pitoresc pe scena. Delia: „Sufletul meu s-a hranit”

20:55, 31.03.2024 - Naimana și Daniele sunt din Italia și și-au adus ”oițele” pe scena iUmor sa incante publicul. Ei sunt impreuna de un an și jumatate și s-au intalnit la pensiunea din munți a tinerei.

Numar spectaculos cu ventriloci pe scena iUmor, duminica, de la ora 20.00, la Antena 1. Delia: „Sufletul meu s-a hranit cu acest moment!”

14:45, 28.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Numar spectaculos cu ventriloci pe scena iUmor, duminica, la Antena 1! Delia: „Sufletul meu s-a hranit cu acest moment!”

11:45, 28.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Cum l-a filmat Delia pe Catalin Bordea, la iUmor. Asta face comediantul cand camerele nu sunt ‘pe el’: „Cum poti?”

20:45, 15.03.2024 - Delia l-a dat de gol pe Catalin Bordea. Artista l-a prins pe colegul ei de la iUmor intr-o ipostaza in care nu a mai fost vazut. S-a aflat ce face juratul cand nu este filmat. Ce reacție a avut cand a vazut ca este filmat, nu se aștepta. Ce face Bordea in pauze la iUmor […] The post Cum l-a filmat Delia…

Doina Teodoru, replica neașteptata pentru Catalin Bordea: „Nu mai fi enervant și insuportabil”. Ce a deranjat-o pe actrița

15:26, 22.02.2024 - Doina Teodoru apare in cea de-a doua ediție a emisiunii „iUmor”, sezonul 16, la Antena 1. Actrița urca pe scena duminica și face declarații neașteptate la adresa juraților Cosmin Natanticu, Catalin Bordea și Cheloo. Cel de-al doilea episod din „iUmor”, sezonul 16 va putea fi urmarit duminica aceasta,…

Cosmin Natanticu, dezvaluiri din culisele „iUmor”, sezonul 16: „Am descoperit concurenți senzaționali din toate categoriile”

16:26, 09.02.2024 - „iUmor”, sezonul 16 incepe duminica, 18 februarie, la Antena 1. Emisiunea va aduce in fața celor patru jurați și a telespectatorilor numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui președinte „iUmor”. Si de aceasta data, Cosmin Natanticu…

Star Magazin. Cum și-a petrecut Delia ziua de naștere in acest an. Care este cea mai mare dorința pe care o are artista: „Imi doresc sa…” / VIDEO

16:55, 08.02.2024 - De ziua ei a spus pas vacanțelor și a petrecut alaturi de fani, dar și de cei mai buni prieteni. Delia, artista numarul 1 in Romania, a facut declarații exclusive pentru Antena Stars și a vorbit despre cea mai mare dorința pe care o are. Iata ce a spus jurata de la iUmor!


Ce parere ai despre aceasta stire?