Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Efectul Trump. România plătește dobânzi mai mari la titlurile de stat pe zece ani

Publicat:

Romania va plati, alaturi de restul statelor din Centrul și , dobanzi cu 0,2-0,5 puncte procentuale, ca urmare a victoriei lui in alegerile prezidențiale din SUA, potrivit unui raport realizat de catre . financiara estimeaza in privința Romanieica randamentul titlurilor de stat pe zece ani va fi in decembrie de 3,35%, cu 0,5 puncte procentuale peste estimarea anterioara alegerilor americane. Iar in decembrie 2017, randamentul ar fi de 3,4%, potrivit Erste, cu 0,55 puncte mai mare fata de previziunea anterioara. ”Riscurile fiscale pentru…

Citeste articolul mai departe pe vocea.biz…  

Sursa articol: vocea.biz


Stiri pe aceeasi tema

Lanțul romanesc de bijuterii de lux, Teilor, a avut un profit net de 22,4 milioane lei in 2023

15:15, 30.04.2024 - Lanțul romanesc de bijuterii de lux, Teilor, raporteaza, la nivel consolidat, o cifra de afaceri de 412,7 milioane de lei, o creștere de 11% fața de 2022, și EBITDA de 68,3 milioane de lei, un avans de 27%. Profitul net contabil s-a ridicat la 22,4 milioane de lei, o majorare cu 108% comparativ cu anul…

Autostrada Via-Carpathia va avea sute de kilometri pe teritoriul țarii noastre

07:15, 26.03.2024 - Tomasz Poreba, europarlamentar al partidului pentru Drept și Justiție (PiS), a adus in atenția publicului cel mai important coridor rutier de-a lungul frontierei estice a Uniunii Europene, in cadrul unei discuții privind proiectul Via Carpathia. La masa rotunda au participat reprezentanți importanți…

Mii de camioane blocate la granița Ucrainei cu țarile UE

10:41, 24.03.2024 - Aproximativ 3,2 mii de camioane așteapta la granița Ucrainei cu Polonia, Romania, Slovacia și Ungaria, a declarat duminica un purtator de cuvnit al Serviciului ucrainean al frontierei de stat, Andrei Demcenko. "Fermierii polonezi continua sa impiedice traficul pentru camioane, din aceasta dimineața…

Romania a cheltuit pentru Aparare doar 1.6% din PIB și este printre codașe la inzestrarea cu arme și echipamente noi

11:21, 22.03.2024 - Romania a cheltuit in 2023 pentru aparare doar 1,6% din PIB, potrivit unui raport oficial al NATO, citat de TVR Info. Procentul este unul mult mai mic decat promisiunea facuta de președintele Klaus Iohannis, de 2,5% din PIB. Cu acest nivel al cheltuielilor, Romania se situeaza sub media NATO de 1,73%…

De ce cred ca vom duce inflația sub 5% la final de an

18:15, 29.02.2024 - In contextul preocuparilor generate de inflație in Romania, este important sa aducem in discuție mediul macroeconomic european și sa evaluam perspectivele pe termen lung ale economiei naționale. Cele mai recente date statistice referitoare la evoluția prețurilor in economie ridica multor analiști intrebarea…

Sondaj la nivel european: Sub 10% dintre romani cred ca Ucraina poate caștiga razboiul. 50% vor ca Europa sa militeze pentru un acord de pace

09:35, 21.02.2024 - Sprijinul pentru Ucraina in randul europenilor ramane ridicat, dar la aproape doi ani de cand Rusia a declanșat invazia pe scara larga. Cu toate acestea, doar 10% din europeni mai cred acum ca armata ucraineana poate invinge Rusia, conform unui sondaj la nivelul UE și publicat de The Guardian. Sondajul…

Mircea Hava: Sprijinul oferit ucrainenilor in legatura cu subiectul cerealelor trebuie dublat de o plasa de siguranța pentru națiunile din UE

15:05, 18.02.2024 - Exista raul razboiului, si e evident ca exista, dar cum poți sa-i combați efectele, sa-ti oferi ajutorul, fara a acutiza propriile neajunsuri? Cei care au pornit  razboiul din Ucraina știu ca europenii sunt dați peste cap de acest paradox al facerii de bine. Pentru ca, daca ajuți, ajungi sa-i incurci…

„Noi nu ii scoatem pe fermierii europeni de pe pietele lor locale”- oficial de la Kiev

09:00, 15.02.2024 - Oficialii de la Kiev declara in continuare ca exporturile ucrainene de produse agricole prin Europa de Est nu au afectat aceste piete, chiar daca fermierii din statele vecine susțin contrariul. „Cu niciun produs nu ii scoatem pe fermierii europeni de pe pietele lor locale”, spune Taras Kacika, adjunct…


Ce parere ai despre aceasta stire?