Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Efectele recesiunii se vor simți mai tare din 2021. Cum se manifestă criza alimentară?

Publicat:

„Din cauza coronavirusului, producția de carne a scazut in SUA cu o treime. Firmele procesatoare de carne s-au inchis din cauza pandemiei iar animalele de la ferme au inceput sa fie sacrificate. Numai saptamana trecuta, au fost sacrificate 600.000 de cornute mari, gaini și porcine și  au fost aruncate tone de lapte. Puii de animale au fost transformați in ingrașamant. In magazine, prețul oualor a scazut cu 40%, al carnii de pasare cu 5,4% și al celei de vita cu 5,8%. Filipine a devenit principalul producator mondial de orez. Din cauza faptului ca marii producatori, printre care și Vietnamul, au…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Comandantul armatei ucrainene recunoaște infrangerea de etapa: Situatia pe front s-a deteriorat, Rusia a obtinut succese tactice

17:26, 28.04.2024 - Comandantul armatei ucrainene recunoaște infrangerea de etapa: Situatia pe front s-a deteriorat, Rusia a obtinut succese tacticeComandantul armatei ucrainene Oleksandr Sirski afirma duminica ca situatia pe front s-a ”deteriorat”, iar trupele ruse au obtinut ”succese tactice” in mai multe zone, relateaza…

BAE Systems a a stabilit relatii comerciale cu tari acuzate de incalcari ale drepturilor omului, potrivit unui raport

05:55, 20.04.2024 - In ultimul deceniu, gigantul apararii a avut o relatie comerciala certa cu 81 de tari si posibil cu alte 12, reprezentand impreuna aproape jumatate (48%) din toate tarile la nivel global, arata o investigatie a organizatiei non-profit Action on Armed Violence din Marea Britanie. Printre acestea sunt…

Lukasenko se plange la Putin

09:30, 12.04.2024 - Liderul autoritar din Belarus, Aleksandr Lukasenko, s-a plans la intalnirea sa de joi cu omologul sau rus Vladimir Putin de amenintarea la care ar fi expusa tara sa din partea Occidentului, relateaza vineri dpa. „Situatia este dificila. Ceea ce ma ingrijoreaza cel mai mult este pozitia conducerii poloneze”,…

Ucraina a declanșat nebunia: Prețul petrolului a explodat dupa ce a atacat o rafinarie din Rusia

19:30, 03.04.2024 - Prețul petrolului a crescut dupa ce Ucraina a atacat o rafinarie importanta din Rusia. Este vorba despre a treia cea mai mare rafinarie a rușilor. Obiectivul aflat in provincia Tatarstan a fost atacat marți cu drone. Atacul asupra instalației Taneco, din provincia Tatarstan, pare sa fi fost cea mai…

analistii financiari se uita la zona euro, principala piata de export pentru bunurile tarii

09:51, 16.03.2024 - Cu 4% a scazut industria Romaniei in ianuarie 2024 fata de ianuarie 2023, cand scadea, de asemenea, cu 5,4% fata de aceeasi luna din anul precedent, relateaza Ziarul Financiar, citat de Mediafax. Productia industriala a Romaniei a scazut in ianuarie 2024, prin comparatie cu ianuarie 2024, arata cele…

Europa si-a dublat importurile de arme in ultimii cinci ani

09:20, 11.03.2024 - Europa si-a dublat importurile de arme in ultimii cinci ani, in principal ca urmare a razboiului din Ucraina, a anuntat luni Institutul International de Cercetari privind Pacea din Stockholm (SIPRI), transmite DPA. Un raport elaborat de SIPRI arata ca importurile de arme ale statelor europene au crescut…

Cat timp mai poate lupta Rusia in Ucraina in ritmul actual? Estimarile unei țari baltice

12:01, 07.03.2024 - Pretul ridicat al petrolului, ocolirea sanctiunilor si investitiile de stat ofera Rusiei suficiente resurse pentru a lupta in Ucraina la intensitatea actuala timp de cel putin doi ani, estimeaza agentiile de informatii lituaniene intr-un raport publicat joi.

Oficial Asociatia Internationala a Transportatorilor Aerieni: Traficul global de pasageri inca nu si-a revenit la nivelul de dinainte de pandemie, mai ales in Asia. Pretul biletelor de avion a fost destul de stabil in ultimul an, nu cred ca va mai creste

13:55, 28.02.2024 - ”In general, am incheiat anul 2023 cu cifrele raportate inainte de pandemie. Insa sunt cateva tari, in Asia, China de exemplu, care nu au depasit acest numar. Dar in general, in Europa, SUA si in Orientul Mijlociu au atins rezultatele din 2019 sau chiar le-au depasit. Insa la nivel global, nu a fost…


Ce parere ai despre aceasta stire?