Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Educație și viitor sustenabil, la Universitatea Politehnica Timișoara

Publicat:

Sub egida Alianței Timișoara Universitara (ATU), Universitatea Politehnica Timișoara a organizat și gazduit vineri, 12 aprilie 2024, in , o dezbatere cu tema „Universitațile timișorene:  educație și acțiune pentru sustenabilitate”, la care au fost invitate, alaturi de instituțiile de invațamant superior, instituțiile autoritații publice și reprezentanții mediului economic. In deschiderea conferinței, moderata de conf.univ.dr. ... The post Educație și viitor sustenabil, la Universitatea Politehnica Timișoara appeared first on deBanat.ro - spune realitatea! .

Citeste articolul mai departe pe debanat.ro…  

Sursa articol: debanat.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pașaport pentru un viitor mai bun: educație timpurie de calitate in creșe moderne

10:20, 16.04.2024 - Cu toata scaderea dramatica a natalitații, parinții de copii mici au in continuare dificultați in a gasirea unui loc intr-o creșa. Cei care reușesc sunt considerați norocoși și invidiați in comunitate. „Nenorocoșilor” le ramane varianta creșelor particulare, atunci cand bugetul permite și doar acolo…

Vești bune pentru studenți! Universitațile nu vor mai putea modifica taxele de școlarizare pe perioada ciclului de studii

14:20, 15.04.2024 - Studenții inscriși la institutiile de invatamant superior in regim de taxa vor plati sume fixe pentru intreg ciclul de studiu, potrivit unei noi legi promulgate de președintele Klaus Iohannis. Astfel, cuantumul taxelor de scolarizare va fi comunicat viitorilor candidati din timp, iar instituțiile…

Raoul Trifan: „Sistemul de educație din Romania trebuie sa fie mai bine conectat la cerințele pieței muncii”

10:35, 11.04.2024 - Senator USR de Timiș, Raoul Trifan, alaturi de senatoarea Adina Saniuța și deputata Oana Țoiu au depus o inițiativa legislativa menita sa reformeze modul in care sunt impozitate indemnizațiile de internship in Romania. Proiectul de lege prevede ca indemnizațiile de internship sa fie impozitate doar…

ADID Timis organizeaza a doua editie a campaniei “Scoala Afara – Laboratoare de educație ecologica in aer liber”

17:36, 14.03.2024 - Asociația de Dezvoltare Intercomunitara Deșeuri (ADID) Timiș organizeaza a doua editie a campaniei educative “Școala Afara – Laboratoare de educație ecologica in aer liber”. Activitatea va avea loc in Timișoara – Perdeaua Forestiera de Protecție a Timișoarei (https://goo.gl/maps/qidc3kT13rMQ8Mz69) in…

Proiect pentru copii din grupuri vulnerabile, la Mosnita Noua, ajuns in faza de implementare

16:40, 19.02.2024 - Implementarea proiectelor pentru educație in Moșnița Noua se desfașoara conform calendarului. Prin proiectul ”Dezvoltarea serviciului de educatie timpurie complementar la nivelul comunei Mosnita Noua”, in parteneriat cu Creșa de Copii Moșnița Noua au fost recepționate dotarile din cadrul proiectului.…

Calendarul cultural al saptamanii 17-23 februarie

10:01, 17.02.2024 - Institutiile de cultura din subordinea Proimriei Timisora au pregatit mai multe evenimente pentru saptamana ???????? – ???????? ????????????????????????????????????. Mai jos cateva dintre acestea. Sambata, ???????? ????????????????????????????????????: Sala Capitol – ora 11:00 – Recital educativ ????????????????????????????????????…

Crește numarul claselor disponibile in instituțiile de invațamant din Cluj, de anul viitor. Planul de școlarizare pentru gradinițe, școli și licee, aprobat

13:00, 15.02.2024 - Inspectoratul Școlar Județean Cluj a aprobat Proiectul planului de școlarizare pentru anul școlar 2024-2025.Selecția claselor și grupelor a fost facuta in urma analizarii propunerilor venite din partea unitaților de invațamant preuniversitar din județ, a  solicitarilor agenților economici pentru clasele…

Numarul de studenti care vor sa devina ingineri a scazut drastic! Totusi, cererea pe piata muncii ramane mare

11:05, 09.02.2024 - • Un raport privind starea invațamantului superior din Romania, realizat de Ministerul Educației, arata ca la facultațile de inginerie erau anul trecut inscriși 75.331 de studenți. In 2014 erau cu 11.000 mai mulți; • Deși universitațile tehnice au reușit sa mențina in general cifrele de școlarizare,…


Ce parere ai despre aceasta stire?