Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ea l-a înșelat, el a iertat-o! Un dansator român din UK, prins într-un scandal sexual de proporții

Publicat:

(37 de ani) e un dansator profesionist nascut in Romania, dar care traiește in alaturi de soția sa, . La randul ei o dansatoare de top, aceasta a avut o aventura extraconjugala gustata din plin de presa tabloida britanica.

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cantareața Daiana Crețan combina muzica tradiționala cu micii și distracția in poienițele englezești. Ce afacere are!

14:05, 22.03.2024 - Daiana Crețan a dus odata cu muzica tradiționala bucovineana micii și multe alte preparate tradiționale in Londra. Solista de muzica populara originara din Suceava organizeaza caravane cu autobucatarii mobile in Marea Britanie. Stabilita de ani buni in Anglia, cantareața vine in ajutorul importantei…

Acces Direct. O femeie și-a lasat fetițele acasa și ar fi fugit cu vecinul tinerel! Gigi a iertat-o de mai multe ori ca l-a inșelat: „Cu propriul meu nepot...” / VIDEO

17:50, 08.03.2024 - O femeie și-a lasat fetițele acasa și ar fi fugit cu vecinul tinerel! Gigi a iertat-o de mai multe ori pe fosta partenera de dragul copiilor, iar acum trebuie sa aiba grija și de prima fiica a ei, care a fost facuta cu alt barbat. Ce a marturisit, in exclusivitate pentru Acces Direct.

Celebra dansatoare, casatorita cu un roman. Cuplul face cariera in Marea Britanie VIDEO

10:35, 24.02.2024 - Devenita celebra dupa ce a caștigat de doua ori concursul de dans Strictly Come Dancing de la BBC, dansatoarea sud-africana Oti Mabuse este casatorita de 10 ani cu dansatorul roman Marius Iepure.


Ce parere ai despre aceasta stire?