Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ea este mireasa, iar rochia pe care a ales-o in ziua nuntii a facut-o vedeta pe internet. FOTO aici

Publicat:

Cele mai multe femei isi aleg rochia de mireasa cu luni bune inainte de marele eveniment. Ele isi doresc ca tinuta sa fie eleganta, dar si spectaculoasa, tocmai pentru a fi in centrul atentiei.

Citiți mai multe pe Știrile ProTV!

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un roman din Anglia și-a pus lacat pe dulapul din bucatarie. Situația a starnit un val de comentarii pe internet

14:20, 20.04.2024 - Foarte mulți romanii locuiesc in case comune in Marea Britanie. De multe ori, viața la comun vine cu provocari neașteptate, cum ar fi nevoia de a-ți inchide cu lacat dulapul de la bucatarie, pentru a nu risca sa ramai fara mancare. Situația nu e singulara.

A refuzat sa poarte rochia de mireasa pe care sora ei i-a facut-o, iar familia a rupt legatura cu ea. De ce nu a vrut sa o imbrace

17:35, 09.04.2024 - O tanara a povestit de ce familia ei nu ii mai vorbește dupa ce a decis sa nu poarte rochia de mireasa pe care sora vitrega a confecționat-o special pentru ea! Iata ce motiv a avut pentru refuz!

Cine este Izabela, manichiurista care face 2000 de lei pe zi! Are 20 de ani și e superba, ce comentarii primește pe internet: “Ca inginer nu fac atația bani in afara țarii”

17:45, 28.03.2024 - Meseria de manichiurista este la mare cautare printre tinerele care vor sa-și imbunatațeasca situația financiara. Unele fete din Romania fac cursuri specializate pentru a invața sa fie profesioniste in acest domeniu și pentru a-și rotunji veniturile. Este și cazul unei tinere de 20 de ani din București,…

Star Matinal. Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata / VIDEO

11:00, 22.03.2024 - Este vestea momentului in showbiz-ul internațional! Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Vedeta s-a casatorit cu alesul inimii ei. Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata. Iata imagini fabuloase de la nunta cu 500 de invitați!


Ce parere ai despre aceasta stire?