Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

E vremea concendiilor, iar ca să nu te ardă soarele îți cumperi soluţii de plajă de la farmacia Viva Sante

Publicat:

E perioada concendiilor, iar marea va asteapta pe toti... Inainte de a te porni la drum trebuie sa dai o fuga pe la farmacia din municipiu Bistrita, situata pe strada 1 Decembrie nr. 20 pentru a-ti cumpara solutii de plaja la cele mai mici preturi din oras. O gama variata de produse te asteapta, la cele mai bune preturi (P).

Citeste articolul mai departe pe bistriteanu.ro…  

Sursa articol: bistriteanu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce temperaturi vor fi de Paște și in Saptamana Luminata. Vremea se indreapta dupa noaptea de Inviere

19:46, 04.05.2024 - Vremea se schimba in Romania, dupa noaptea de Inviere. Ce temperaturi vor fi in zilele de Paște și Saptamana Luminata. Prognoza meteorologilor arata clar. Cum va fi vremea de Paște și in Saptamana Luminata Daca sambata vor exista innorari in multe zone din țara, in prima zi de Paște, romanii vor vedea…

Vremea rasadurilor de legume: prețuri bune, oferta bogata, sfaturi pe gratis

19:25, 26.04.2024 - Pentru cei care doresc sa iși produca macar o parte dintre legume in gradinile proprii, acum este perioada optima de plantare a rasadurilor. In piețe, oferta este foarte bogata. In piețe oferta de rasaduri, atat pentru flori, cat și pentru legume, este foarte bogata. Se gasesc atat legume, precum roșii,…

Cum va fi vremea in minivacanța de 1 mai? Romanii vor face plaja pe litoral

10:30, 12.04.2024 - Temperaturile vor fi mai ridicate decat cele specifice perioadei, pana la mijlocul lunii mai, se arata in prognoza pe urmatoarele patru saptamani, publicata vineri de Administrația Naționala de Meteorologie.

Cum va fi vremea pana la mijlocul lunii aprilie și ce ne așteapta la vara. Temperaturile, mai mari decat in 2023

07:40, 08.04.2024 - Ziua de luni, 8 aprilie, aduce in continuare vreme calda, iar in vestul țarii mercurul din termometre va indica 27 de grade Celsius. Conform Elenei Mateescu, director ANM, luna aprilie este „mai calda decat in mod obișnuit”.

Vremea ne rasfața cu o zi de primavara: Cer senin și temperaturi placute ne așteapta astazi

07:15, 29.03.2024 - Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu cerul senin. Temperaturile vor atinge un maxim de 19.6 grade Celsius și un minim de 9.3 grade Celsius.

Al doilea mare șpagar al județului, Daniel Buzamat, așteapta o minune din partea magistraților!

01:25, 27.03.2024 - PRELUNGIT… Arestat preventiv pentru luare de mita in forma continuata, șeful Reiser Barlad, Daniel Buzamat, va afla astazi daca iși va prelungi vacanța in spatele gratiilor sau se va bucura de o masura mai ușoara privativa de libertate. Și asta dupa ce judecatorii Tribunalului Vaslui au amanat pronunțarea.…

Ciolacu, de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni: Oamenii așteapta de la noi soluții, proiecte, nu motive de invrajbire

11:11, 15.03.2024 - Premierul Romaniei, Marcel Ciolacu, a promis, odata cu celebrarea Zilei Maghiarilor de Pretudindeni, ca investițiile guvernamentale vor continua sa fie in absolut toate județele țarii, iar Executivul se angajeaza sa incurajeze dialogul intercultural.


Ce parere ai despre aceasta stire?