Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

E incredibil ce i se intampla acestei tinere cand ajunge la perioada menstruatiei! Nicio femeie nu si-ar dori asa ceva

Publicat:

tanara 1 La prima vedere pare normala, insa sufera de o afectiune ciudata care ii transforma viata intr-un cosmar.

Tanara, in varsta de 23 de ani, s-a nascut cu ceea ce se numeste uterus bicornis, o malformatie din cauza careia are doua utere si un singur vagin. Astfel, cand ajunge la perioada menstruatiei, Sophie are dureri cumplite, asemanatoare celor care apar in timpul travaliului.

Acest lucru se intampla din cauza faptului ca cel de-al doilea uter se umple aproape complet cu sange, iar corpul reactioneaza ca si cum tanara ar urma sa nasca.

Ea povesteste…

Citeste articolul mai departe pe bzc.ro…  

Sursa articol: bzc.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scandal in Sectorul 1, din cauza unei parcari neregulamentare. O femeie a batut doi polițiști: „Le-a smuls hainele, i-a imbrancit”

15:35, 10.04.2024 - O femeie a fost retinuta pentru 24 de ore, dupa ce a agresat doi politisti de la Politia Locala Sector 1. Ea este acuzata ca a tras de hainele politistilor si i-a lovit in zona fetei. Scandalul ar fi pornit de la o parcare neregulamentara, transmite News.ro.

Volodimir Zelenski anunța pierderea razboiului: Se va intampla din cauza ajutorului SUA care e blocat in Congres

20:10, 07.04.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a avertizat, duminica, ca tara sa va pierde razboiul in fata Rusiei daca ajutorul american de 60 miliarde de dolari ramane blocat in Congres, intr-un moment in care Rusia isi intensifica presiunea in estul tarii, transmite AFP.

Din cauza problemelor eFactura, se extinde perioada fara amenzi

09:00, 25.03.2024 - Ministerul Finanțelor din Romania a anunțat recent o prelungire a perioadei in care nu se vor aplica sancțiuni pentru cei care nu utilizeaza sistemul eFactura. Extinderea, propusa de ministrul Marcel Boloș și confirmata prin intermediul paginii sale de Facebook, va aduce o amanare de doua luni, pana…

O femeie s-a prezentat la spital din cauza unei situații delicate. Medicii au chemat pompierii in ajutor

19:31, 29.02.2024 - O femeie din Munchen (Germania) s-a prezentat la urgențe din cauza unei situații delicate. Medicii s-au vazut depașiți de situație și au chemat pompierii sa le dea o mana de ajutor.  Nu a putut sa se ajute singura, iar camera de urgența nu a putut nici ei sa o asiste: Doar pompierii au reușit…

O femeie a fost la un pas sa fie linșata din cauza imprimeului de pe rochie. Ce i-a infuriat pe oamenii care au vazut-o

10:30, 26.02.2024 - O gloata furioasa din Pakistan a acuzat de blasfemie o femeie care purta o rochie imprimata cu caligrafie in limba araba. Ea a fost salvata de polițiștii care a escortat-o in siguranța printre sutele de oameni care s-au adunat in jurul ei. Mai tarziu, femeia și-a cerut scuze, informeaza BBC.

Marele prezentator de la Pro TV care a fost dat afara din cauza crizei. Se intampla in urma cu ceva ani: „Eram a cincea roata de la caruta”

10:05, 19.02.2024 - Toata lumea se uita astazi la emisiunile difuzate de PRO TV, dar poate sunt puțini cei care-și mai aduc aminte de Mihai Calin, marele prezentator de la Pro TV care a fost dat afara din cauza crizei.

Ce se va intampla daca Regele Charles va muri

10:30, 06.02.2024 - Ce se va intampla daca Regele Charles va muri Prințul William revine la indatoririle publice incepand de miercuri, 7 februarie. In ultima perioada, el i-a fost alaturi soției sale. Reamintim ca Prințesa de Wales a fost operata luna trecuta și, dupa doua saptamani de internare, va necesita o perioada…


Ce parere ai despre aceasta stire?